kim corsanın yol tutuşu güzel derse yalan söylemiş olur bunu baştan söyliyim maalesef çok zayıf. hayatımda hiç bu kadar kolay araba kaydırmamıştım sadece direksiyona müdahele ederek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
coltex' Alıntı:Arkadaşlar bende 1993 opel vectra 2.0i var. Bunu satıp Opel Corsa almak istiyorum. Yıl olarak 2000-2002 arasına bakıyorum. Çünkü param bunlara yetecek.
Araştırdım. Corsanın direksiyon kutusunda, ses yalıtımında ve yol tutuşunda bazı sorunlar olduğunu öğrendim.
Sizden ricam HANGİ Corsa'yı alayım. Corsa kullanan arkdaşların tavsiyesi nedir?:help:
Teşekkürlerimle
burakcığım ama senini arabanda 70 yanaklı lastik war dimi? el frenide çektin hatırlıyorsan isteğini hareketi yapamıyorun arabayla kaymadığı için kaldırıma çıkıyordukburaki' Alıntı:kim corsanın yol tutuşu güzel derse yalan söylemiş olur bunu baştan söyliyim maalesef çok zayıf. hayatımda hiç bu kadar kolay araba kaydırmamıştım sadece direksiyona müdahele ederek.
buraki' Alıntı:kim corsanın yol tutuşu güzel derse yalan söylemiş olur bunu baştan söyliyim maalesef çok zayıf. hayatımda hiç bu kadar kolay araba kaydırmamıştım sadece direksiyona müdahele ederek.