Hangi Donanım Hangi İşe yarıyor? Nasıl Kullanılıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Hangi Donanım Hangi İşe yarıyor? Nasıl Kullanılıyor?

geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.

teşekkür ederim arkadaşlar

astra sürücü hatalarını büyük ölçüde kamufle ediyor. ama yinede sınırları çok zorlamamak lazım

donanım listesinde otomatik tehlike flaşörü var. bunun nasıl çalıştığını, hangi durumlarda çalıştığını bilen var mı?

Frene ani basışlarda ABS devreye girdiği anda arkadan geleni uyarmak amacıyla arka stoplar sürekli yanmıyor yanıp yanıp sönüyor. Bahsi geçen tehlike flaşörü bu ;)

drwaverunner link' Alıntı:
Frene ani basışlarda ABS devreye girdiği anda arkadan geleni uyarmak amacıyla arka stoplar sürekli yanmıyor yanıp yanıp sönüyor. Bahsi geçen tehlike flaşörü bu ;)

ben bunu geçen sene insignianın birini takip ederken görmüştüm ama ortada absnin devreye girmesini gerektiren bir durum yoktu.  sadece abs devreye girdiğinde mi çalışıyor?

Güzel soru...

Ani frenlemelerde devreye giriyor ama ABS konusundan emin değilim. Birisi arkadan bakarken denemek lazım.

drwaverunner link' Alıntı:
Güzel soru...

Ani frenlemelerde devreye giriyor ama ABS konusundan emin değilim. Birisi arkadan bakarken denemek lazım.

birazda ben zorluyum demi ama :D

Eeee bilgiye ulaşmak zor. Zorlamadan olmaz :)

bu ozellik bence cok onemli bir ozellik.... ozellikle uzun yolda, sisli havalarda, bir de e-5 trafiginde sert frenlemelerde arkadan gelenin dikkatini cekebilecek bir ozellik....  victoryy

trk_187 link' Alıntı:
bu ozellik bence cok onemli bir ozellik.... ozellikle uzun yolda, sisli havalarda, bir de e-5 trafiginde sert frenlemelerde arkadan gelenin dikkatini cekebilecek bir ozellik....  victoryy

peki çalıştığını gördünüz mü hiç?

Geri