Hangi Egzos Ucu Daha Güzel?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaptaN55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi egzos ucu daha çok yakışır?

• Kullanılan toplam oy
    138
bencede 3 numaraydı ama arkadaşın birisi içine su alır sonra pislik atar fean gibi bişeyelerden bahsetmişti vaz geçmiştim nasıl olucak şimdii

bencede 3 numaraydı ama arkadaşın birisi içine su alır sonra pislik atar fean gibi bişeyelerden bahsetmişti vaz geçmiştim nasıl olucak şimdii
hayır içinde ufak bi delik var suyu ordan atıyor aşağı...çok güzel oldu ya almadan önce denemiştim tek tek zaten...bir de çift takınca güzel oldu...

bence sadece 2. cisi diğerler vectra B ye olmaz gibime geliyor 3 ve 4 daha çok GSİ astraya falan olur yani olursa

bence sadece 2. cisi diğerler vectra B ye olmaz gibime geliyor 3 ve 4 daha çok GSİ astraya falan olur yani olursa

3 ve 4 no için doğru olan araç Astra GSI, arka tamponun açılı ve eteksiz olması durumunda yukarı bakan modeller estetik duracaktır.

Vectra B için aracın hatlarına ve tampon yapısına en uygun model no.1

yuvarlaka bende karsıyım hangisi sana hos görünüyorsa onu taktır sürekli bakacak olan sensin

şiddetle 1 NUMARA diyorum çok afilli duruyor birde çift taraflı olduğu için süper olur valla.

Zoomlu resimde pek belli olmuyor ama umarım yardımcı oluruz :)

40580996.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

65960966.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Son düzenleme:
bu egzosların paslanmaz çelikden üretilmesine dikkat edin eğer öyle değillerse 2 sene sonra pas içinde kalabilirler yani güzel görüntü veriyim derken arkası çok daha kötü gözükebilir..

Geri