Hangi Firmadan Kasko Yaptırmalı.

mehmetgunay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Opel Corsa 111 yıl 1,3 ecoflex Arac için kasko fiyatlı alıyorum.
35000 TL kasko bedeli üzerinden
Ak sigorta = 753 tl
Axa sigorta = 823 tl
Ray sigorta = 881 tl
güneş sigorta = 1000 tl
grupoma = 1,100 tl,

Hangi firmalar problemsizdir. içinizde sıkıntı yaşayanlar varmı.
Yada hangisini önerirsiniz.

Ben olsam Ak sigortayı tercih ederdim. Yüksek modellerde en uygun fiyatı veriyor hemde kaliteli hizmet..Düşük modellerde ise Anadolu sigorta aynı şekilde diye biliyorum...

merabalar isterseniz grupamadan size indirimli fiyat sorabilrim benim grupamadan hem hasar ödemesi hemde ajenta olarakda ilgilendiler

güneş sigortaya kesinlikle gitmeyin çünkü 2004 yılında kamyonla kaza yapmıştık bizi çok uğraştırdılar ödememe kararı aldılar biz dava açtık biraz olaylar yaşandı o yüzden kesinlikle güneş sigortaya gitmeyin derim

Geçen hafta içi 2008 Corsa D 28500 tl kasko değeri üzerinden 10 taksitle 580 tl'ye Neova Sigortadan yaptırdım.

benim arabanın kaskosunu ak sigarto ya yaptırdm çok da memnunum.Ak sigortanın mini onarım servisi ve araç koruması bakımndan Ben ak sigortayı tavsiye ederm..

anadolu sıgortaya gıdın en ıyısı o aracım pert olmusdu bundan once hıc problem cıkarmadılar hatta pert parasını verene kadarda 1 arac vermıslerdı bana memnun kalmısdım...

Anadolu sigorta kesinlikle şimdi kampanyası var ilk hasarda varsa hasarsızlığınız bozulmuyor.

Geri