Hangi Firmadan Kasko Yaptırmalı.

Ak Sigorta ( KOÇ ALLİANZ'ı İçeriyordu Sanırsam Gerçekten Guzel Yaklasık 5 Senedır Onu Kullanıyorduk Yenı Araç Aldıgımız Icın Ergoyu Tavsıye Ettıler Ergoya Geçtık Bakalm.)

KOÇ ALLİANZ,2007 sonlarında kaza yaptık araçta 6bin lira gibi bir hasar vardı.Ödediler ama bir sonraki sene bizimle çalışmamaları için acente ye mail atmışlar.:mad: Ne diyeceğimizi şaşırdık :eek: Axa Sigorta kullanıyorum.Allaha şükür herhangi kaza bela gelmedi başıma seneye de devam ederim :)

KOÇ ALLİANZ,2007 sonlarında kaza yaptık araçta 6bin lira gibi bir hasar vardı.Ödediler ama bir sonraki sene bizimle çalışmamaları için acente ye mail atmışlar.:mad: Ne diyeceğimizi şaşırdık :eek: Axa Sigorta kullanıyorum.Allaha şükür herhangi kaza bela gelmedi başıma seneye de devam ederim :)

Allianz Ama Kazasızlık Indırımı Baya Oluyor Bız Kaskoyu Yaptırdıktan 2. Senesınde Kaskoyu Yenılırkenden %50 Den Fazla Indırım Yapılmıştı Sızdede Kasko Indırımlı Bedellere Düştkten Sonra 6.000 Lıralık Hasar Oluştuysa Ondan Dolayı Maıl Atmıs Olabılırler.

Herseyıyle anadolu sigorta.. full kasko mını onarım hızmetıde var.. ufak veya buyuk hasarlada hıc zorluk cıkarmaz. kaza yaptın cek ıstedıgın servıse gerısıne karışma :D

Yaklaşık 11 senedir bizim araç anadolu sigortadan kaskolu hiçbir sorun çıkmadı.

axa kullanıyorum yıllardır ve hiçbir sorunla karşılaşmadım

Allianz Ama Kazasızlık Indırımı Baya Oluyor Bız Kaskoyu Yaptırdıktan 2. Senesınde Kaskoyu Yenılırkenden %50 Den Fazla Indırım Yapılmıştı Sızdede Kasko Indırımlı Bedellere Düştkten Sonra 6.000 Lıralık Hasar Oluştuysa Ondan Dolayı Maıl Atmıs Olabılırler.

Kaskoyu yaptırdığımız Acente babamın sevdiği bir arkadaşının.Aracı sıfır alıp ilk olarak oraya gitmiştik :) Hasarsızlık indirimi yoktu :)

Son düzenleme:
Geri