Hangi firmanin oto gazini alalim neden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uzman8181
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sürekli milangaz alırdım,bugün uğradım kalmamış gaz,bitmiş alamadım.gittim az öteden po dan aldım,eve geldim aracı stop edecekken rolantide aşırı dalgalanma farkettim.önceden milangaz-ipragaz-ya da opette gram oynamazdı bire.bunlar yaramadı heralde.

en baba gaz milangaz,ipragaz.kim ne derse desin izmirdeyken hep bundan alırdım,gaz 1.90 iken arabaya binmeye doyamazdım,14 kuruş yakıyordu mübarek:)
aynen.14 kuruş yaktığı günleri özledim ya.artık 18-19 kuruş yakıyor.

istanbulda kayışdağındaki full'den alıyorum, %7 indirimli hemen hemen.
Taksiciler de buradan alıyor.
Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.
En son 2.15 'ten aldım.(2 gün önce)

luqoil in gazı iyi demişlerdi.. aklınızda olsun derim.

Total'i bilemem ama ben sürekli Shell'den almaktayım Luqoil işyerimin yanında fakat hiç kimse oradan almıyor ben bir deneyim dedim, denemez olsaydım... P.O'dan aldım tatile çıktıgımda aracın enjektörleri yandı.... Şuan Shell'den oldukça memnunum ÇEKİŞ - FAZLA KM... :)

sürekli milangaz alırdım,bugün uğradım kalmamış gaz,bitmiş alamadım.gittim az öteden po dan aldım,eve geldim aracı stop edecekken rolantide aşırı dalgalanma farkettim.önceden milangaz-ipragaz-ya da opette gram oynamazdı bire.bunlar yaramadı heralde.

P.O'nun gazını bedava verseler atmam arabama artık... Uzunyolda Silifke'deki P.O'dan aldım ve aracım ankaraya indiğimde enjektör yaktı.... Lanet olsun onlara... En iyisi SHELLLLLLL

gazda benzınde mazotta opetten sasmayanların canı sıkılmaz cebı kasınmazz arkadaslar bır tamırcı cocugu konusuyor burdaaa gıdeceksee paramız askere yanı opete gıtsın

gazda benzınde mazotta opetten sasmayanların canı sıkılmaz cebı kasınmazz arkadaslar bır tamırcı cocugu konusuyor burdaaa gıdeceksee paramız askere yanı opete gıtsın

iyi demişsin güzel demişsinde Opet uzun zamandır askerin değil Koç'un

Babam 96 Vectrasına sürekli ya opet Aygaz ya da İpragazdan alır, 6 yıl oldu maşallah hiç sorun yaşamadık...

Geri