Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok yoğun soğuk ve karlı bir yerde yaşıyorsanız üst düzey performanslı iyi bir lastik alın. normal şartlar altında ben olsam orta halli lastik alırdım. marka çok mühim değil. zaten 5 sene sonra lastik özelliğini yitirip plastik oluyor.
Yaklaşır olarak 2012 den beri Citroen Nemo ticari aracımızda her kış takılır. 10 yılı doldurmasına rağmen geçen karda bile gayet iyi performans sergilediğini söyleyebilirim. Ama bu araç ve sürüş tarzınıza göre marka modele göre uygun olurmu onu araştırmak lazım. Şuan ki Bmw aracıma Continental yada michelin düşünüyorum açıkcası. Fiyattan ziyade bence uzun ömürlülüğünü düşünmek lazım
Ben son iki kış lastiğimi aşağıdaki web sitesinden aldım, bilgim yoktu ama lastiklerin açıklamaları da çok iyi ve artık bir bilgi sahibiyim. inceleyebilirsiniz. https://www.lastiksiparis.com/kategori/kis-lastigi