hangi lpg istasyonu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metin_7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hangı lpg istasyonunun gazı iyidir?

• shell

Oy: 26 36.1%
  • opet-aygaz

Oy: 25 34.7%
  • bp

Oy: 5 6.9%
  • total

Oy: 4 5.6%
  • milangaz

Oy: 12 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    72
dinçer abi terör örgütüne fayda sağladığı vs.vs. sebepler...

yok yaa fullde arkads calısıyordu petrol ofısı satın almıs ıflasın esıgındeymısler zaten hepsı degıscekmıs galıba oyle dıyor cocuk :) ucuz ucuzda cok ıyı olmuyor abı fıltrelerı tıkıyor gıtmıyor stop edıyor fln benzınlı gıbı calısan su ana kadar tek shell vardı bırde yenı aldıgım bp temız gıbı

Hangisi ucuzsa ondan :) İzmir ankara yolunun yaklasık 20. km sınde 2.39TL dan var sureklı burdan fullenır markası onemsızdır :) (köyumuz o yol uzerınde ve 2 haftada bir koye gıdılır)

yok yaa fullde arkads calısıyordu petrol ofısı satın almıs ıflasın esıgındeymısler zaten hepsı degıscekmıs galıba oyle dıyor cocuk :) ucuz ucuzda cok ıyı olmuyor abı fıltrelerı tıkıyor gıtmıyor stop edıyor fln benzınlı gıbı calısan su ana kadar tek shell vardı bırde yenı aldıgım bp temız gıbı

Yok po %50 ortak olacaktı ki FULL petrolün sahibi olan holdingin terör örgütüne yardım yaptığı ortaya çıktı POda geri çekildi..

abıcım hem lpgye karsısın hemde lpglı araca bınıyon ne iş :)

:kop::kop::kop::kop: Zamanında bizi dolmuşa bindirdiler. Sonra LPG taktırdık takan adam arabanın canına okudu. O yüzden LPG karşıyım :D

:kop::kop::kop::kop: Zamanında bizi dolmuşa bindirdiler. Sonra LPG taktırdık takan adam arabanın canına okudu. O yüzden LPG karşıyım :D

vahh vahh abıcım senın sımdı ndn bu ankette yazdıgın belli oldu :D :D devam abıcım bpde az kaldı su anda 55 kmde 80 km yapsın bpden alacam vallaha :D

petrol ofisi kullanıyorum gayette memnunum ş.içi 50 tl ile 162 km gidiyorum;ışıklar dur kalk vs

aynen petrol ofısı ıyı geldı bana bpde ıyı gıbı ama ben en ıyı performansta en ıyı ıstasyonu ve markayı arastırıyorum :D

Geri