hangi marka hoparlor?

Ynt: hangi marka hoparlor?

Hop pianner marka. Iscilik dahil toplam 100 tl. Ben cok memnun kaldim ve bariz seste iyilesme oldu...

Edition modeli bendeki cd 400 var.sanirim 7adet hap. Sesi arkaya verdim ses geliyor  fakat cok iyi bir ses cikmiyor.ön ve arkalardakini yada sadece arkadakileri degistirsem.ses kalitesi iyilesirmi

copcu06 link' Alıntı:
Edition modeli bendeki cd 400 var.sanirim 7adet hap. Sesi arkaya verdim ses geliyor  fakat cok iyi bir ses cikmiyor.ön ve arkalardakini yada sadece arkadakileri degistirsem.ses kalitesi iyilesirmi

Emin ol her cd400 sahibinin merak ettiği şey bu, arkaya oturanlar burdan ses gelmiyor diyor, eğer hoparlör değiştirmeyle düzelirse yarın gider yaptırırım.

copcu06 link' Alıntı:
Ana ünite değişmeden iyileşmez.

copcu06 link' Alıntı:

Edition nasıl CD 400 Hocam? Makyaj öncesi CD400 mü takıyorlardı? şu an CD 300 :(

Ynt:

Nasıl 7 adet hoparlör ve CD400 ?

mucahitduran link' Alıntı:
Edition nasıl CD 400 Hocam? Makyaj öncesi CD400 mü takıyorlardı? Şu an CD 300 :(
WeReWoLF link' Alıntı:
Nasıl 7 adet hoparlör ve CD400 ?

Yurt dışında ki astralarda opsiyon farklılıkları var , yani oradaki editionla bizdeki editionlar farklılık gösterebilir :) Şuan bile edition astralarda CD400 ile veriliyor :)

Kürşatihtilali kardeş bende manisadayım pioneer hoparlörü Manisa'da mı Akhisar damı taktırdınız

http://imgur.com/YQy1o08  bendeki bu cd 400 arkya ses verdim hop.var ama ses kalitesi iyi deyil

Geri