Hangi marka saat kullaniyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Casio

utanmaz arlanmaz insanlar yemek bulamıyor sen burada saat koleksiyonu yapıyorsun ayıp sana valla ayıp :mad:

noktası virgülüne katılıyorum sana kardeşim ama en azından yastık altı ekonomi yaparak milyarlarımı saklamıyorum.

bir şekilde kazandığımı harcayarak ülke ve dünya ekonomisine katkıda bulunuyorum.:cool::cool::cool:

noktası virgülüne katılıyorum sana kardeşim ama en azından yastık altı ekonomi yaparak milyarlarımı saklamıyorum.

bir şekilde kazandığımı harcayarak ülke ve dünya ekonomisine katkıda bulunuyorum.:cool::cool::cool:
Yanliz dikkatini cekerim, o yazida ne nokta var, nede virgul . ))))

oda ayrı bişey yanlız kardeşim katılıyorum sana ;)

saatci kazanirsa.. discoya gider discoda vodka alir disco cu kazanir, disco cu kazanirsa otele gider :D:D:D

Casio,Citizen,Guess............

Son düzenleme:
Geri