Ynt: Re: Hangi marka Xenon denenmeli?
6000k philips uygundur.
Sent from my Blackberry Playbook Tablet using Tapatalk
6000k philips uygundur.
Sent from my Blackberry Playbook Tablet using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eketen link' Alıntı:Afl nin rengi 4200-4300K dir. Orijinal afl ye bakıp renk hakkında fikir edinebilirsin. Philips en kalitelisi ama garanti istiyorsan serviste mercekli far ve oem denilen orijinal fardan çıkma xenon yaptırabilirsin. Bu her açıdan daha sağlıklı olur. Afl olmaz ama afl görüntüsünde orijinal xenonlu bir farın olur.
pamukkaleltd link' Alıntı:KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE phılıps photon serisi alma çünki hem arıza ışığı yakıyor hemde orjınal phılıps ürünü değil.. balansın üzerinde germany yazan phılıps almanı tavsiye ederim..
bende 2012 edition var denedığim için bılıyorum photonu.kesinlikle yakıyor ve orjınal phılıps degıl malesefNiyO link' Alıntı:nasıl ya! ustad philips bana photon gönderdi. arıza yakmayan tek xenon bence photondur. kullandığım için biliyorum. ilk başta philips xendrive slim canbus 8000k taktık araç sürekli arıza vedi. hatta arızayı kesmek için ne dekoderler ne kablolar kullandık çözemedik. ama en sonunda photon yolladılar sorun kökten çözüldü. 4 aydır arıza ışığı yakmadı. aracın enjoy sport veya cosmo donanımı olması bile bunu etkiliyor.
pamukkaleltd link' Alıntı:bende 2012 edition var denedığim için bılıyorum photonu.kesinlikle yakıyor ve orjınal phılıps degıl malesef