Arkadaslar aracım 1700 km ye geldi yağ oranı %64 ben aracın yağını değiştirmeyi düşünüyorum ilk 1500 kmde falan değişilmesi öneriliyormuş içinde parca tozları olur diye size sorun hangi yağı kullanmalıyım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kullanıma bağlı olarak değişmekle birlikte 1500 bana da erken geldi. Zaten yol bilgisayarından yağ kalitesini görebilirsiniz...cem link' Alıntı:1500 de yağ deişimimi?
evet koyarlar tabi ama gm in yağı iyi denmişti sanki forumda ama herkesin kendi kararı ben kendi yağlarını koydurdumcem link' Alıntı:045thumbsup 045thumbsup
ama kendi istediğiniz yağı goturup verirsiniz bunu koy dersiniz koyar sizin tercihinize kalmış
Ben de %1'e gelmişti ve kontağı açtığımda uyarı veriyordu, götürdüğümde aynı şekilde benimkini de reset yöntemiyle %100'e getirdiler. Fakat kullanıma bağlı olduğunu söylediler ki gayet mantıklı. Devirli kullandığınız takdirde yağlama da artıyor.cem link' Alıntı:bnm bildiğim 15000 bakımda değişio o yol bilgisayarındaki yag gostergesi hikaye benm suan 100 de 30 gosterio servise goturdugumde sıfırlamışlardı motordan kontrol edince yag baya var gozukuyor