Ynt: hangi markanın kapısından dönüp Astra j yi aldınız
Yeni Focus'u 1 sene bekledikten sonra Türkiye'ye gelince Astra'ya dönüş...
Yeni Focus'u 1 sene bekledikten sonra Türkiye'ye gelince Astra'ya dönüş...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sercan link' Alıntı:Eğer Honda dan kastınız Civic değil Accord ise , ki eminim Civic ten bahsediyorsunuz , her zaman almak isteyeceğim bir araç olacak. Ama 2.0 benzinli motoru malesef çok yakıyor ve 95 bin tl lik liste fiyatı dudak uçuklatacak cinsten 002tuhaff
Tolga KARACA link' Alıntı:Accord u ben de beğeniyorum ama fiyat uçuken tüketim/performans değerleri tam tersi şekilde.
şahsen şuan Insignia 1.6T 180Hp Cosmo yu 67.000 liraya almak mümkün ve bu araç ilk çıktığında A4 e çok yakın puanlar almıştı, Accord un ise 2.2 dizel motoru dışındaki testlerde 2. liği bile yok sanırım; hele Skoda SuperB 1.8T 160Hp ile Accord 2.0 155Hp nin kıyaslaması vardı ki Honda sever olarak sonucun eziciliğine (kalite,konfor,performans ve tüketimde SuperB fark atmıştı) üzülmemek elde değildi.
Hayır ben accord için yazdım onlarıpolatts link' Alıntı:evet civic te anlaşmıştım dolu paketi ni alıyordum ki yeni kasa lansmanı yapıldı vaz gectim.bahsettiğiniz rakam farklı bir motor seceneğini type r mi acb.
Biliyorum abi Accord hem vergi dilimi olarak, hemde yakıt tüketimi olarak can yakacak cinsten Ama aracın tasarımı olsun, yola oturması, kaslı yapısı , orta konsol tasarımı , ve benim önem verdiğim bir kriter olan 'yollarda her köşe başında görülmemesi ' bu araca olan beğenimi arttırıyor. Ama şuanki motor hacmi ve satış fiyatıyla tercih edeceğim bir araç değil, sadece beğeniyorum o kadarTolga KARACA link' Alıntı:Accord u ben de beğeniyorum ama fiyat uçuken tüketim/performans değerleri tam tersi şekilde.
Şahsen şuan Insignia 1.6T 180Hp Cosmo yu 67.000 liraya almak mümkün ve bu araç ilk çıktığında A4 e çok yakın puanlar almıştı, Accord un ise 2.2 dizel motoru dışındaki testlerde 2. liği bile yok sanırım; hele Skoda SuperB 1.8T 160Hp ile Accord 2.0 155Hp nin kıyaslaması vardı ki Honda sever olarak sonucun eziciliğine (kalite,konfor,performans ve tüketimde SuperB fark atmıştı) üzülmemek elde değildi.
Noldu abi satabildin mi arabayı ?vigilante8 link' Alıntı:Honda Civic'te 150 Tl kapora verip Yeni kasa çıkacağını duyunca verdiğim kaporayı yaktım. Megan 3 Dizelde ise istepnesinin dışarda olması, kaputda iç tarafında yalıtım olmaması, benim baktığım modelin anahtarlı olması, orta konsolun vasatın altında olması kapıdan dönmeme neden oldu