hangi markanın kapısından dönüp Astra j yi aldınız :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polatts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: hangi markanın kapısından dönüp Astra j yi aldınız :)

Araba alma sürecim sancılı oldu, kafamdaki bir kaç modeli bayiide görünce eledim. Fakat geriye kalan iki seçeneği düşünmekten beynim oyuldu. Bunlar Astra J 1,4T Cosmo ve Golf 6 1,4TSI Highline idi.

İlgisiz VW satıcıları, olmayan ve geldiğinde fiyatının ne olacağı belli olmayan Polo kadar Golfler beni Opel e itti. Ayrıca VW satıcılarının Highline + şu bu isteyen insana Trendline araç önermeside cabası. Hanımda fanatik bir opel ci olunca Astra J farz oldu bize.  ;D

Seat Leon 1.6tdi almaya giderken hadi Opel'e de bakalım dedik ve 1 saatte karar verdik.

Aklımda hep Astra vardı, gittim aldım başka markaya bakmadım bile.

Hiç ama hiçbir markaya etkilenip bakmadım. Ne golf, ne focus, ne Romeo hiçbiri Astra düzeyınde degıl.

Hatta benimiçin şu anda Audi, Bmw,Mercedes gibi markaların dahi Astra düzeyınde yakısıklı aracları yok. Astra resmen bir dizayn harikası bı arac.

golf ıle astra arasında gıdıp geldım ve astra mı aldım  :)

Hyundai ix35

Giu,v40 ve asta arasindaydim v40 bir turlu gelemedigi icin eledim fiyati da ucukmus zaten giuda astra kadar icime sinmedi ve astrada karar kildim

bir önceki kasa BMW 1 serisi ama iykide vazgeçmişim çocuk büyüdükçe 1lirte bile bagaj hacmi 1 cm koltuk mesafesi bile önemli oluyor :) almış olsaydım şimdi muhtemelen satmıştım :)

astra h dizel düşünüyordum, golf tsi comfortline alacaktım benzinli, araştırdım arabayı sadece antep te buldum. sonra astra j dizeli sordum aynı para olunca ve donanımı zengin olunca astra j aldım...

opel geleneğimi bozup jetta alacaktım çok kararlıydım ki, son anda soluğu astrada aldım.

Geri