Hangi model almalıyım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsnmsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
opel insignia

2011 temmuz 1 de aldım aracımı 1.6 turbo .şimdi 16000 km de.fabrika verileri şehşr dışı yakıt 6,6 diyo ama 8 den aşağı değil oda 90 km da 6 viteste çok düzgün yolda belki yapar.şehir içinde 11 den aşağı düşmez.eğer paranız var ama yakıt düşünürseniz yanına yaklaşmyın.aynı fiyata 4,5 litre yakan markalar var.hem de iyi.insigniada bazen uzaktan kumanda çalışmaz.ne hikmetse bir gün her iki anahtarıda çalışmadı.dedim arıza var sabah servisi arayım ertesi gün tekar çalışmaya başladı.şimdi derlerki ople mühendileri 1.6 ya turbao yapmışlar büyük başarı wolsvagen de 1.4 ü 160 ps yapmışlar hangisi başarı.yakıtıda 5.0 böyle motor yapmışlar.tartışmasız opel arabaları d segmenti bütün arabalardan daha çok yakar.sanırım opel sahibi firma aynı zamanda benzin firmasıda sahibi,.bir bakmışın ön konsol ışıkları kafasına ögre takılıyor.parlak bazen sönük.frenlar bazen canavar gibi bazende tutummu diye düşünüyo.savrulma önleyici bazen çalışıyo hakkatten.yakıt ilk aldığımdan 500 km 70 litre yiyodu.ne bu ya dedim.şuanda 0.50 kuruştan aşağı düşmüyo.servisten 10000 km yap o zaman düşer abi deiler dedikleri oldu.sıfır motor hakkatten çok fazla yakıyor.

Geri