Valla açık ve net olarak söliyim şimdiye kadar gittiğim en iyi ustalar , en iyi insanlar toplanmış sanki.. En ufak hizmette kusurları olmadı. Yukardan en aşağıya kadar hepsine teşekkürler . Araca gelince sanki sola çekme hala devam ediyor gibi biraz geçsin tekrar götürücem. şase deki yamukluk düzelmedi galiba. Araba sol sol gitmeye devam ediyor. Alıştırmaya çıktıgımızda yoldan kaynaklanıyor demişti Yasin usta ama bana öle gelmedi. 10 gün kadar daha kullanıp tekrar gidicem. Emin olmak istiyorum. Onun dışında öntakımdan gelen ses tamamen gitti. Lastik değişti, Jant değişti. Sıfır gibi oldu. Hepsine burdan ayrı ayrı teşekkürler. Bu arada benim şanzumanın normal oldgunu söledi Remzi usta ama ondanda pek emin değilim işin açıkçası .. Oktaycım sende kullandın biliyosun, aşırı kaçıyor öle böle değil. Bunu da ancak A.S kulanan bir arkadaşımızın arabasıyla yan yana geldiğimizde anlarız. Remzi usta bişey yok diyince bişey diyemedim. Neyse kısaca hepsi çok iyi herşey çok iyi ufak tefek eksiklerde olucaktıur tabii ki. Hepsine burdan ayrı ayrı teşekkürler. Bu arada kedi gözlerini de yaptırdım kapı içi ledlerde birlikte .. Oktay sana da çok teşekkürler kardeşim böle bir yere bizi kazandırdıgın için 25tel