hangisini secersiniz?????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan celo975
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HANGİ ARABA YI ALIRDINIZ???

• Kullanılan toplam oy
    81

celo975

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Konu nasil kapatiliyoooooor

!!!!saygilarimla!!!!

Son düzenleme:
Kimse kusura bakmasın :D Bence kesinlikle fiesta :) Yolda gördümmü dönüp dönüp bakıorm harika bence.

fiestada güzel gerçekten fiyatlarda şunda uygun fiestanın tibi b sınıfı için güzel gerççektn..

bende corsa in touch var , cok memnunum ve tavsiye ederim. ama fiesta hakkinda bisey soyleyemicem, binmedigim arac hakkinda yorum yapmak istemem..

Fiesta'yı yolda görünce çok beğendim hatta fiyatlarıda uygun geldi tühh ya fiesta alsaydım keşke biraz daha bekleyip diye agıt yakıyordum :D..Bir bayiye gidip aracın baz donanım ve titanium donanımına baktım malzeme kalitesi gerçekten bana çok dandik geldi. Ve içi bir corsa kadar ferah gelmedi, açıkcası ben sevmedim.

bence fiestanın kesimi ve bazı hatları bizim corsa ile aynı...motor olayına da gelecek olursak 1,6 cc 90 bg bizim ki ise 1,3 cc 90 bg arada motor yani vergi farkı da var...touch olayına da gelecek olursak anlatmaya gerek yok mükemmel birşey zaten...bana kalırsa CORSA :)

Yeni fiestayı detaylı inceleme fırsatım olmadı ama, tasarım olarak benim gözüme daha çekici geliyor.

bende ilk fiestayı düşündüm sonra opel corsanın donanımı ve sağlamlığımı dikkat çekti görüntü bakımından fiestanın güzel ama corsanın görüntüsü de paha biçiliemez
!!!saygılarımla!!!

Geri