hankook lastikler

oguzbaris

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabayı ilk aldığım zaman (2010 ocak) lastikler çok ii geldi bana
fakat 25000 km sonra ikinci kışa girerken bu lastikler baya sertleştiler ve beni korkutmaya başlıyor. Ayrıca da çok fazla ses yapmaya başladılar.
acaba değiştirmemmi lazım yoksa bu lastikler kışa uygun değilmi.
hankook lastileri olanlardan yorumlar bekiyorum. teşekkürler

değiştir michelin al keyfine bak derim.

Her marka yaz lastiği kışın performansından kaybeder. 25.000 km.den sonra kayıplar başladı diyorsun, evvelden ne kadar kullanılmış? Lastiklerin değişmesi için iyice yıpranmasına gerek yoktur, imal yılından itibaren 5 yılın geçmesi veya diş derinliğinin 3 mm altına inmesi yeterlidir. İmkanın varsa bir takım da kışlık lastik alıp kışın kullanmanda fayda var.

arkadaşlar ben yeni üyeyim aranıza yeni katıldım :) 3 gün önce de opelli oldum bir kaç sorum olacak bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Sor baam hacı :)
Ama önce kendini tanıtacaksın üye bölümünde bu sitenin raconu bu:D

aracım2003 elegance arka kapılarımı çocuk kilidi yaptım sonra tekrar çocuk kilidini açtıktan sonra arka kapı camları çalışmadı halada çalışmıyor ? nerden açacam nasıl çozülecek bilmiyorum bunun içinde ustayamı gidecem.
bir diğer sorunum ise kontağı çevirince motor çalışmadan önce gürül gürül bir ses geliyor araç hareket edincede ses duruyor . derdime çare

tamam racon buysa uyarız
ben ahmet adapazarı aslen afyon
hanım köylüyüz

tamam uyarı için teşekkürler.tanıtımımı yaptım mümkünse sorunlarıma yardım edebilirmisiniz

1.Şoför tarafındaki kapı mandalına mı bastınız sonra açılmıyor mu? Aynı mandalı yukarı çekerseniz açılır. Sorununuzu tam açıklar mısınız.

2.Motor çalışmadan gelen gürül gürül ses kalorifer 1-2-3-4 konumları açık olmasın. Çalışınca motor sesinden duyamıyor olabilirsiniz.

Geri