hankook lastikler

çocuk kilidini arka kapıdan yaptım . hani anahtarın ucuyla çevirilerek yapılandan yani kapı içeriden açılamıyor fakat dışardan açılıyor. bunu yaptım sonra eski haline getirince iki arka camda açılmıyor

ben 3 senedir hankook V desen lastik kullanıyorum. Soğuk havalarda yumuşaklığını kaybediyor. Bende senin gibi sertleşti diye düşünüp daha yeni olan 4 mevsim lassa lastiklerimi taktım, ilk girdiim virajda 4 teker kaydım :) Çok yıpranma yoksa devam et bu lastiklerle.

önden gelen ses ise : anahtarı taktım 1.tık da motoru çalıştırmadan gürül gürül ses geliyor. bu ses ben kırmızı ışıkta beklerkende geliyor sonra yola devam edince duruyor. neyin sesi acaba

Benzin pompası olabilir (ilk çalıştırmada benzin çekemediğinden bozuktur), ustalar daha iyi bilir ama bu yağ veya direksiyon hidrolik pompası falan da olabilir. Çocuk kilidini bilmiyorum.

teşekkür ederim

bendeki hankook lastiklerde kışın daha çok ses çıkarıyor. bu durum kışın doğal sonucumudur, yoksa bu lastiklerin yapısıyla alakalı bir durum mudur bilmiyorum.

Son düzenleme:
çocuk kilidini arka kapıdan yaptım . hani anahtarın ucuyla çevirilerek yapılandan yani kapı içeriden açılamıyor fakat dışardan açılıyor. bunu yaptım sonra eski haline getirince iki arka camda açılmıyor

Şoför tarafında arka camların çalışmasını engelleyen bir düğme var. Belki onu devreye sokmuş olabilirsiniz.

ben 3 senedir hankook V desen lastik kullanıyorum. Soğuk havalarda yumuşaklığını kaybediyor. Bende senin gibi sertleşti diye düşünüp daha yeni olan 4 mevsim lassa lastiklerimi taktım, ilk girdiim virajda 4 teker kaydım :) Çok yıpranma yoksa devam et bu lastiklerle.

tamam bu kışıda geçirelim ozaman yazın herşey normalse bu durumu unutmayalım:)))

Geri