hararet göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OSPREY34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OSPREY34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar hararetin 100 derecenin üstüne çıkması normal mi 102-105 i buluyor benim araba yoğun trafikte arkadaşımın aracı 90 ı geçmedi bu güne kadar diyor

Benimde Merak Ettiğim Bi konu Benimkiside ara ara 90 dereceyi geçiyo bilen birisi yardımcı olursa sevinirim

yoğun trafikte 100 çok gördüm ama hiç geçmedi benim araç...

fan 100 de çalışmaya başlıyor arkadaşlar

100 de çalışmazsa sorun var..

selamlar..

benim ki yogun trafikte 100'de trafik acılınca hızlı gidersem 90'ın altında. sorun yok 94'de termostatı 100-103' de fanı acılıyormus ben alıstım artık :)

arkadaşlar bende a kasa vectra gls vardı fan 98 de açıyordu tamirci opel sıcak motorda çalışır bu normaldir diyordu.
aracı değiştirdim 2003 astra g kasa elegance kullanıyorum 90 geçtiğini görmedim hani opel sıcak motoru severdi

Benim Arabada Yazlik Termostat Var Yazli Kişli 90 Dereceyi Geçmiyor. Termostata Suya Su Pompasina Bi Baktir Istersen

hararetin artması

arkadaşlar hararetin 100 derecenin üstüne çıkması normal mi 102-105 i buluyor benim araba yoğun trafikte arkadaşımın aracı 90 ı geçmedi bu güne kadar diyor

100 derecenin üstüne çıktığı zaman kaloriferi en sıcak konumda çalıştır.bir süre sonra hararetin düştüğünü göreceksin.ama bu sefer senin hararetin yükselecek!..?

hararetin düştüğünü görmen moralini düzeltecektir.

kırmızı işarete gelene kadar korkma. kırmızıda hemen motoru durdur.soğumasını bekle. sonra tamirciye git...:)

arkadaslar aracta kıslık termostat varken yazın gec acılıyor fan yetısemıyor gec sogutuyor
kontrol ettırmekte fayda var

Geri