Hararet göstergesindeki ibre geç yükseliyor

adige_emrah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar özellikle sabahları hararet göstergesindeki ibre çok geç kalkıyor. 15-20 dakika geçmeden ibre hiç yerinden oynamıyor. yani arabayı sürdükten yaklaşık 15 dakika sonra ibre yavaş yavaş yükselmeye başlıyo o zamana kadar yerinden hiç oynamıyor ve zaman sonra normal seviyeye geliyor. bu olay normalmi? yoksa bi sorunmu var.
ibre çok geç yükselmeye başlıyor. antifirzi falan yeni değişti
normali kaç dakikadan sonra yükselmeye başlar?
eğer sorun varsa bu şekilde kullansam arabaya fazla yakma dışında bir sorun çıkrtırmı?

Son düzenleme:
Aynı sıkıntı bende de var ..
Bende Kış aylarına bağladım bu durumu çünkü rölantide çalışıyorken normal aralıklarda yükseliyor 80 'lere kadar varıyor ama hareket halinde iken 80'nin altında seyrediyor üstelik km lerce yol gitmeme rağmen bu konuda detaylı fikir sahibi olan birisi varsa bende öğrenmek isterim..

Alkan Ermiş
-----------

havalar soğuk ondandır.panjurun arkasına bi karton falan koyun rüzgarı kesin çabuk yükselir.

Bu soğukta sen ısınabiliyormusun ki araba ısınsın..

inşallah soğuktandır :)

İnşaallah :) Bende öle düşündüm de yazmaya cesaret edemedim :)

acaba termostattanmıdır? bu parça ne işe yarar?

herkesde aynı şey olduğuna göre bende dahil demekki normal bişi çok soğuk havalrda:)

acaba termostattanmıdır? bu parça ne işe yarar?

termostat da olabilir bi ustaya göstermek en iyisi,bu arada termostat motor bloğunun içindeki su ile radyatör kısmındaki suyu birbirinden ayıran parça motor bloğundaki su belli bir sıcaklığa gelince açılır radyatör kısmındaki soğumuş su ile sıcak şu yer değiştir ;)

inşallah normal bişeydir devam ederse ustaya göstermekte fayda var

Geri