Hararet ile ilgili ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsnmsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
walla benim araç benzinli 1.6 tw 100000 ni devridi 113 de açıyor fanı hiç sıkıntı çektirmedi hararet konusunda kafaya takmaya değmez

eyw arkadaşlar..

aarkadaşlar ne yaptınız. 1000 derecede su kaynıyor zaten, kaynar suyun motor içinde dolaştığını bir düşünün. bahsettiğiniz değerler çok yüksek.

normal olarak 90-93 derece arası olması lazım. fazlası motora zarar

duduklu tencere gibi basit bir fizik kurali basinc altindaki su 100 dereceden daha yuksek sicaklikta kaynar, dogan bey, sistem kapali ldugundan ve yuksek basinc altinda ayrica antifirizide unutmayin.

aarkadaşlar ne yaptınız. 1000 derecede su kaynıyor zaten, kaynar suyun motor içinde dolaştığını bir düşünün. bahsettiğiniz değerler çok yüksek.

normal olarak 90-93 derece arası olması lazım. fazlası motora zarar

Genel olarak baktıgımızda sadece astralar ıcınde degıl, 307 hdi modellerınde de 90 ila 110 arası oynuyor hararet, fan ın acılmasında problem olmadıkdan sonra servıslerde bunu normal karsılıyor

ben bu konuyu çok araştırdım sorun yok değerler gayet normal astra h lar sıcak motoru severmiş 5 yıldır biniyorum sorun olsa conta yakardı saten fanı açmassa veya hep açık kalırsa sorun vardır ısı müşürünü değiştirsiniz düzelir.

Aracınız yaz kış sürekli antifrizli olsun kaynama derecesi normal suya karşı daha yüksektir.

aman iyi bari. sonta yakmasın. çok kötü bi olay.
eski flash arabamda 2 kere conta yakmıştım. gerçi flash araba değilmiş opele binince anladım :D

Geri