Hararet

Oktayyaran

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Mrb 2000 md. Corsa b 1.4 16 v sorun şu hararet müşürü yrni değişti kapak yapıldı ama hararet göstergesi araç rolantide beklerken 100-105 arasına kadar çıkıyor fan açılıyor 95 e düşüyor ama bu böyle tekerrür ediyor yoldada trafik olunca aynı oluyor bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim saygılar..

Devri daim zaman içinde yıpranması durumun da su gerekli dolaşımı yapamaz ve aracın harareti yükselir. Radyatör zamanın da değişimi oldu ve dandik bir marka ise bundan da olur.

Devri daim zaman içinde yıpranması durumun da su gerekli dolaşımı yapamaz ve aracın harareti yükselir. Radyatör zamanın da değişimi oldu ve dandik bir marka ise bundan da olur.

Devirdaim yeni değişti ama takılan parca kaliteli radyator orjinal fabrika cikişi acaba radyatorde tıkanma vs olabilir mi yada başka birşey?

Zaman içinde su kullanıldı ise tıkanma ihtimali olabilir. Bu konu da çok neden ortaya çıkar.

Bendede corca c var ayni durum bendede mevcut 95-96 lara cikiyor hararetim fan açiyo 90 a düşüyo ama bu durum sürekli böyle araba 3-4 dkda bir sürekli fan açiyor devirdaim değiştirdim termostat değiştirdim radyptpr değiştirdim düzelmedi umudu kestim inşallah conta yakmadan geçiririm bu yazi bu arada aracimda klima var mi?

Geri