Ynt: Harici Navigasyon Cihazları
biz görüş açımızı kısıtlıyor diyorken, siz daha büyük ekrana sahip navi diyorsunuz. Perde misali yani
Siz 400 km lik yolu navitech le şarjla geçin ben de taksim meydanında eşek gibi bağırırım. 400 km yi normal şartlarda ancak 5 5.5 saatte gidersiniz ki o cihazlar hiçbir zaman kağıt üstündeki süresini görmez. Zaten 2-4 saat olarak geçiyor. Bende iki tane var birinin pili değiştirilebilen cins. Bu cihazlar 2 3 ay sonra en fala en fazla 1.5 2 saat dayanıyor o da en iyi ihtimalle. Gömülü cihazların CAN protokolü bile bizim mobil cihazları ezer geçer.
onderak link' Alıntı:allahın işimi ne bilmiyorum...
babamın jipinde geri görüş kamerası var...
ona güvenipde yanaşamıyorum ben bir yere..!!
görüş açısı çok tuhaf geliyor...
sanki arkada ki nesneye vursam bile,
bu kameralar daha hala arkada yer varmış gibi görüntü veriyor bana..
yani beş para etmez geri görüş kamerası hikayesi bence...
2) görüntü kalitesi arıyorsanız... daha büyük ekrana sahip olan harici navigasyonları seçme hakkınız var...
3) arabanın içinde ömrünüz uzun yolda geçmiyorsa, navitech'in şarj ömrü sizi 400 km yol boyunca idare eder..
bu sayede şarj kablosunu takılı şekilde kullanmak zorunda kalmazsınız... ( 4 saatlik şarj ömrü )
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=2268.0
bu saydığım nedenlerden, dahili navigasyonlar bence 1000 tl 'yi bile hak etmiyorlar
burakın 2000 - 3000 tl'yi hak etsinler![]()
biz görüş açımızı kısıtlıyor diyorken, siz daha büyük ekrana sahip navi diyorsunuz. Perde misali yani

Siz 400 km lik yolu navitech le şarjla geçin ben de taksim meydanında eşek gibi bağırırım. 400 km yi normal şartlarda ancak 5 5.5 saatte gidersiniz ki o cihazlar hiçbir zaman kağıt üstündeki süresini görmez. Zaten 2-4 saat olarak geçiyor. Bende iki tane var birinin pili değiştirilebilen cins. Bu cihazlar 2 3 ay sonra en fala en fazla 1.5 2 saat dayanıyor o da en iyi ihtimalle. Gömülü cihazların CAN protokolü bile bizim mobil cihazları ezer geçer.