7 hasar gözünüzü korkutmuş belli bu yüzden yorum yazmaya karar verdim. Benim aracımın 6 hasar kaydı var. Hasar kayıtlarına gelince kaskoyu cebimizden para ödemek için yaptırmıyoruz. Kasko yaptırıyoruz ki talihiz bir şey olunca adamlar yapsın. Hasar kaydı yazınca insanın gözü korkuyo oysaki aracımın 2 hasarı var 4bin 4bin olarak 2 hasar var. Aracımın yaşı gereği geri kalanlar ise boya. Aracım temizlik boyalı ve kasko hepsini tek seferda yapmadığı için sağ tarafı ayrı işleme aldı 1 hafta sonra sol tarafı ayrı işleme aldı 1 hafta sonrada ön tarafı işleme aldı. temizlik boyası için 3 tane kayıt açıldı.4. yü eklemeyi unutmuşum oda arka tamponun boyasıydı. Ufak tefek olsa bile para alabilmek için kayıt açmaktan çekinmiyorlar. İnsanlar görünce de ürküyor hak veriyorum çünkü piyasada adisi şerefsizi çok. Direk arabaya pert muamelesi yapmadan güzelce araştırmak lazım. Bildiğim için kendi aracımdan örnek veriyorum yanlış anlamayın lütfen şuan biri 35 verse satmam arabamı. Ama sorgulatınca adamın karşısına 6 tane kayıt çıkıyor korkuyor. iyi araştırmak lazım arabaları önyargılı davranmamak lazım bunun içinde satıcı alıcıya güven vermesi ve dürüst olması gerekiyor. Güzel arabayı buldunuz diyelim güzel satıcıyı nasıl bulacaksınız bilmiyorum
Son düzenleme: