Farkli bir yere de git netleştir sonraAnkara'da subap için tavsiye edilen iyi bir usta var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Farkli bir yere de git netleştir sonraAnkara'da subap için tavsiye edilen iyi bir usta var mı?
BB Car var Şaşmazda, ilhan usta. Subap için 2200 bobin için 490 TL demişlerdi birkaç ay önce. Benim sorunum bobinden çıkmıştı, arıza lambası, çekişin çok düşmesi, titreme silkeleme yapmıştı akşam ertesi gün bobin değiştirdim düzeldi hemen. LPG enjektörlerine de ayrıca baktırın derim, bende o da arıza ışığı yaktırmıştı, tamir takım ile temizlettim düzeldi. Her lpgci uğraşmaz, Bektaş Otomotiv var Ankara'da LPG için tavsiye ederim. Ayrıca LPG regülatör diyafram, map sensörü değişimi falan da yapıyorlar.Ankara'da subap için tavsiye edilen iyi bir usta var mı?
Bu bobin çekişi bu kadar çok mu düşürüyor anlamadım gittiBB Car var Şaşmazda, ilhan usta. Subap için 2200 bobin için 490 TL demişlerdi birkaç ay önce. Benim sorunum bobinden çıkmıştı, arıza lambası, çekişin çok düşmesi, titreme silkeleme yapmıştı akşam ertesi gün bobin değiştirdim düzeldi hemen. LPG enjektörlerine de ayrıca baktırın derim, bende o da arıza ışığı yaktırmıştı, tamir takım ile temizlettim düzeldi. Her lpgci uğraşmaz, Bektaş Otomotiv var Ankara'da LPG için tavsiye ederim. Ayrıca LPG regülatör diyafram, map sensörü değişimi falan da yapıyorlar.
Etkiler arıza lambası yaktıysa düşer elektronik olduğundanBu bobin çekişi bu kadar çok mu düşürüyor anlamadım gitti
Arıza lambası yanmıyor. Tekleme ve çekiş düşüklüğü varEtkiler arıza lambası yaktıysa düşer elektronik olduğundan
Devlet sırrı masrafı yazsa..fatura fatura demiş tutarı yazamıyor hey allahımmasraf ne cikti hocam?