Hava Filtreleriniz!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K&n Hava Filtresi

Arkadaşlar Bende Daha önce Fiat Palio 1.6 16v Aracima K&n Açik Hava Filtresi Takmiştim Ve çekiş Hissedilecek şekilde Artti. Ama Aracimi Sattim Hava Filtresi De Depoda Duruyor. şu Anda Opel Corsa Cdti Aracim Var Buna Takmak Istiyorum Ama Dizel Olduğu Için Hem Cesaret Edemiyorum Hemde Arabayi Sikiştirmak Istemiyorum. Tavsiyelerinizi öğrenebilirmiyim.

Valla arabayı aldığımın 2.gününden beri hep açık filtre (jsv) var...
Malumunuz corsa gsi açık filtre sesi bence 2-3hp güç kaybına bile değer!

1 ay venom kullandım... aracım düşük devirlerde boğuluyodu.. o yüzden orjinali tercih ediyorum...

evrimatan' Alıntı:
Arkadaşlar Bende Daha önce Fiat Palio 1.6 16v Aracima K&n Açik Hava Filtresi Takmiştim Ve çekiş Hissedilecek şekilde Artti. Ama Aracimi Sattim Hava Filtresi De Depoda Duruyor. şu Anda Opel Corsa Cdti Aracim Var Buna Takmak Istiyorum Ama Dizel Olduğu Için Hem Cesaret Edemiyorum Hemde Arabayi Sikiştirmak Istemiyorum. Tavsiyelerinizi öğrenebilirmiyim.

dizel arabaya hava filtresini takda sen bi çıkan sesi gör... hasta olursun... ayrıca dizel corsa'yı sıkıştırmaktan korkma... devirli kullanılan dizel motor her zaman iyidir...

dün itibariyle raid hp max flow air intake kite geçiş yaptım..............

Orjinal Filtresini kullanıyorum.. Hava filtresinin ömrünü tamamladığı nasıl anlaşılır..

Geri