çünkü bu aralar azıtmıştı aracım mazotu içiyordu da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçine toz toprak kacmadıkdan sonra yakıtta o kadar fark etmez cunku dısardan dırek hava almıyor kanallar aracılıgıyla gelıyor ayrıca sonucta spor hava fıltre gıbıde degıl, toz toprak kacmadıysa sanslısınız, cünkü ben sehır ıcınde kullandıgım halde 2 haftada yenı fıltre sıyahlasıyor
ben de onu farkettim çünkü filtre takılmayana kadar arabam normaldi ne zaman ki filtre değişti yakıt 100km de 1 litre arttı çok barizdi yani.şimdi az önce değiştirdim bakalım sonuç nasıl olcakValla 1 aylık fıltre yırtıldıysa buyuk ıhtimal takılırken zorlanmıştır , sanırım fıltre kutusunun butun vıdalarını sokmeden takmaya calısıldı.. Ara sıra filtre kutusunuda üstlü altlı bır temızlemek lazım cunku dızel motorun butun canı motor yagında ve hava fıltresınde
Bakalım o şekılde de bır deneyın eger degısmesse durum, hava fıltresı kutusunu ve ön tampona uzanan ek parcalarının ıcını bı temızleyın serılıgın farkına sızde varırsınız,ayrıca gene olmazsa şarj dınamosuna baglı olan V kayısınıda bır kontrol edin, aracınız kac model ve kac bınde oldugunu bılmedıgım ıcın fıkır sunamıyorum pek
tamam kardeş yarın arabayı bağırtayım :d iyi gecelerO zaman V kayışını söylemedim farzedin . Büyük ihtimalle sıkıntı dedıgınız gıbı fıltreden dolayı, test edersınız bır kac gun ıcınde durumu buraya yazarsınız.. Ona göre duruma bakarız.