Hava filtresi ile ilgili tum gercekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weSti555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam arkadaşlar.Markasını bilmiyorum bir arkadaşımdan aldım kullanmak için.Ama diğer açık hava (hani şu çok bağıranlardan) filtreleri gibi.Neyse Astra G 1.6 16V var bende filtreyi taktım,kat iptali,performans eksoz da taktım.Ama filtreden ses gelmiyor sadece eksozdan ses geliyor.Açık hava filtresini kutunun içine hapsetsem soğuk hava daha çok gelir bunu biliyorum ama ses çıkar mı acaba?Yada hava filtresinden ses almak için kaputumu kestirecem.Astra G si olupta Honda civic ler gibi ses alabilen var mı? hava filtresinden

simota kutu içi hava filtreleri nasıldır almayı düşünüyorum greenden vazgeçtim bulamadım bi yerde zaten

Ben 2001 Model 1.8 CD LPG li vectra aracıma Simota Kutu içi filitre satın aldım, bir haftadır kullanıyorum, genel anlamda memnunum, aracın performansı ve hızlanması arttı, ancak paralelinde yakıtta bir miktar arttı. ( %10 kadar )

Ben 2001 Model 1.8 CD LPG li vectra aracıma Simota Kutu içi filitre satın aldım, bir haftadır kullanıyorum, genel anlamda memnunum, aracın performansı ve hızlanması arttı, ancak paralelinde yakıtta bir miktar arttı. ( %10 kadar )

ben de simota kutu içi kullanmıştım 1995 Vectra GT'de. DÜŞÜK DEVİRDE kullanırsanız araç rahat nefes aldığı için düz yolda 3. vitesle bile 30-40 km/saatle gık demeden gidiyor ve yakıt artmıyor tam tersine %10-15 düşüyor.

green intake kit kullanıyorum. taktırdığım gün arabama binen arkadaşlarım " sen ne yaptın bu araca?? turboladın heralde" demişlerdi :) ses, yakıt, performans çok çok çok memnunum. verilen parayı fazlasıyla hak ediyor...

gerçek arkadaşım aynen öyle

bende SFI astra varken araştırmıştım 14 e 1 ya da 14 0,5 falan gibi bi oran vardı tam hatırlamıyorum

ama ne yaparsanız ne ederseniz filtreyle o arabadan ses alamıyorusunuz..

SFI Motorlarda Yani c20xe Kodlu Motorlarda Hava Filtresinden Ses Almak İçin SFI Kutusunu Söküp Powercab Takmanız Gerekir Çünkü Aynı Dert Bende De Var.:)

Konuyla Alakalı c20xe Motorlarda KRANK HAVA FİLTRESİ Kullanılabiliyormu Eğer Kullanılıyorsa Nasıldır Bu Konuyla Bilgisi Olan Varsa Paylaşırsa Sevinirim..

Şimdiden Teşekkürler..

paylaşım için teşekkürler arkadaşlar.
ancak tüplü arabalarda hava filitresini temizlediğinde arabada performans kaybı yaptığı gibi teklemelerede sebep oluyor.
bu yüzden hava filitresini lpg li arabalarda kullanmayın diyorlar.

selam bu koton hava filtrelerinden nerede bulabiliriz?
selamlar

Geri