Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tüketim veya performansta çok büyük değişikler olduğunu söyleyemem. ben daha çok kağıt filtrenin daha erken kirlendiği ve hava girişini kısıtladığını düşündüğüm için kutu içi tercih ettim. ayrıca yağla kaplı olduğu için de güzel filtreleme yaptığını düşünüyorum. motorun çalışması bir parça daha güzel oluyor gibi geliyor bana. gözle görülür bir değişiklik olmadığı için parasına göre değer yada değmez diyemiyorum açıkçası. ama forumdan 1-2 kişi daha kutu içi kullanıyor diye biliyorum belki onlar farklı cevap verebilir.1423 link' Alıntı:kutu içi filitre nasıl gerçekten parasına göre alınmaya değer mi?tüketim nasıl değişti ya performans?
1423 link' Alıntı:kutu içi filitre nasıl gerçekten parasına göre alınmaya değer mi?tüketim nasıl değişti ya performans?
NewPa1n link' Alıntı:Açık hava filitresini taktırdığımdan beri performansta bir artış hissettim fakat takma amacım performans değildi, aracın homurdanması hoşuma gidiyor.
daha önce dediğim gibi turbolu araçlar için önerilen mantar hava filitresini denicem.