Hava Filtresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GöKHaN2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Hava Filtresi

Insignia'nın sistemi aşağıdaki gibi. Bunu bizde yapabilirlerse denemeye değer diye düşünüyorum. Servis buna pek yanaşmaz ama sanayi de bu işin altından çıkacak "usta" vardır.

60929271.jpg

tamam işte dediğim gibi

son susturucudan ayarlanır herhalde

Sanayide sağlam 1 egsozcu bulun en gec 2 saatte işi bitirir !

Sn.drwaverunner irmscherın arka 4lü rear silencer'ını taktırmak isteyenler varsa bir araya gelip araştırıp uygun bir fiyata alabilir belki çünkü bende kafaya kotdum tabi dediğiniz gibi eğer dördüde aktif çalışacaksa gerçi onu halledebilirtiz servis yada sanayide.

NewPa1n link' Alıntı:
Sn.drwaverunner irmscherın arka 4lü rear silencer'ını taktırmak isteyenler varsa bir araya gelip araştırıp uygun bir fiyata alabilir belki çünkü bende kafaya kotdum tabi dediğiniz gibi eğer dördüde aktif çalışacaksa gerçi onu halledebilirtiz servis yada sanayide.

Opel Egem görsel de olsa montajını yapmadı mı? Sipariş verdi yolda diyorlardı ?

drwaverunner link' Alıntı:
[quote author=NewPa1n link=topic=40.msg10628#msg10628 date=1299084574]

Opel Egem görsel de olsa montajını yapmadı mı? Sipariş verdi yolda diyorlardı ?
[/quote]

valla hala ses seda yok aricaklardı güya, ben yarın ararım onları arka tampon hariç hepsi vardı.

Arka tampon ellerine gelmiş olsa bile krom egzost uçlarını ayrıca sipariş etmeleri gerekiyor. O yüzden uğraşmıyorlar :)

Geri