Hava Filtresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan johan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

johan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar arabaya hava filtresi takacağım ancak duyduğuma göre hava filtresine sıcak hava girerse araba bayılıyormuş giderken soğuk hava girecekmiş hava filtresine bu söylenenler doğrumudur.yani kullanan gerçekten soğuk havanın mı girmesi gerekiyormuş

soğuk hava girincede daha fazla ses çıkartıyormuş.

20 kişi bakmış bir kişi cevap yazmamış yani helal valla

konuyu arama bölümünden aratırsan sorunun cevabını bulabilirsin abicim bu konuyla ilgili açılmış birsürü başlık mevcut ne sorarsan cevabı var iyi forumlar =)

performans istiyosan cold air kitler var soğuk hava alacak şekilde takıyolar
açık hava filtresi alırsan büyük ihtimalle motorun sıcağını çekecek ve performans artışı değil kaybı olacaktır
kutu içi filtrede optimum oranda performans artışı alırsın ses yapmaz benim tavsiyemde budur

konuyu arama bölümünden aratırsan sorunun cevabını bulabilirsin abicim bu konuyla ilgili açılmış birsürü başlık mevcut ne sorarsan cevabı var iyi forumlar =)

+1 bravo.. :good:

zaten forum kuralları gereğince, başlık açmadan önce arama kısmından, başlıkla ilgili konuyu aratmanız lazım...

teşekkürler

bende acık hava filtresi kullanıyorum jsv nin.Cok memnunum.Ama dediğin gibi cok sıcak havalarda az da olsa etkisi war.Ama sabahları erken saatlerde araba cıldırıyo.Soguk hava gelmesi daha yararlı hem ses için hemde performans

hava filtresi kutusunu sök.panjurdan hava gelen boru dursun.taktığın hava filtresine yönlendir onu.ucuz yollu yapim diyosan böle yap.

ama yok kalite olsun diyosan cold air intake kit al ;)

hava filtresi kutusunu sök.panjurdan hava gelen boru dursun.taktığın hava filtresine yönlendir onu.ucuz yollu yapim diyosan böle yap.

ama yok kalite olsun diyosan cold air intake kit al ;)

bende aynı dediğin şekilde taktım.Biraz motora yakın oldu ama olsun bolede cok iyi

20 kişi bakmış bir kişi cevap yazmamış yani helal valla

illa herkes cevap verebilecek bilgiye sahip diye birşey yok arkadasım. konuyu okurlar bilgileri varsa paylasırlar.

Geri