Vectraların rölanti sorunu bitmiyor arkadaşım.
Ben sattım kurtuldum, sende öyle yap bence.
rölanti bozulur,klima çalışmaz vs.vs.
99 gt vardı bende çokda seviyordum ama malesef dediğiniz gibi yaptım sorunlarından dolayı sattım kurtuldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya çok özürdilerim . Belirtmem lazımdı alıntı diye ama unutmuşum her bulduğum opel motor resimlerini indirdiğim için kusura bakmayın telef hakkı .size ait:dresmini eklediğiliz motor benim aracın motoru yarın yandan da çekeyim hatta diğer vectraminda resmini çekip ekleyeyim tam olarak bağlantı yerlerini görün . Benim araçlarda rolanti sorunu yok. Bu sorunu olanlar bogazi temizlesin yine olmaz ise org. Rolanti motoru alıp sorunlarını giderebilir. Bu sorunu olup yan sanayi parça kullananlar forumda gördüğümüz kadarıyla pek verim alamadılar.
evet evet görünüyor .şu egr valfinin yanındaki mantara benzer parça varya. Solda. Ondan çıkan ince hortum benimkide boyle takılı .ama diğer ucu boşda en iisi ben resmini çekeyin demi[ımg]http://img593.imageshack.us/img593/1075/sany1749.jpg[/ımg] bahsi geçen hortum bu resimde görülüyor mu?
çok teşekkürler kaedeşim ama bi sorun daha çıktı şimdi. mesajını okuyunca hemen takmaya indim motorun altındakin sacı falan söktüm çok uğraştım ama manifoldun altında iki tane valf. ve iki tane giriş var acaba hangisi. herhangibirine taksam farkedermikiben bugün servise sordum. bağlantı yeri manifoldun altindaymis.
çok teşekkürler kaedeşim ama bi sorun daha çıktı şimdi. mesajını okuyunca hemen takmaya indim motorun altındakin sacı falan söktüm çok uğraştım ama manifoldun altında iki tane valf. ve iki tane giriş var acaba hangisi. herhangibirine taksam farkedermiki