Hava.polen yağ filtresi markası olarak ne kullanıyorsunuz .Yan sanayi markalarda hangisi tavsiye edilir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Mann kullanıyorum. En kaliteli filtre üreticilerinden biridir. Gm e fazladan para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
Daha da uygun olsun diyenler Bosch filtron motocar gibi markaları kullanabilir.
Gm evet mann kullanıyor fakat çok uçurum olmadıkça gm almaya çalışıyorum takıntı diyelim buna. Orijinal olsun bir fazla olsun kafamızda rahat olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gm filtre mobil 1 esp yağ kullanıyorum. Gm filtre seti içersinden genellikle mann üretimi hava ve polen filtreleri, hengst üretmi yakıt ve yağ filtreleri çıkar.
mann'ın gm için ürettiği (orjinal ekipman) hava ve polen filtreleri ile mann markası altında (yan sanayi) sattığı filtreleri birebir aynı kalitede değildir. Adı üzerinde yan sanayii..
Doğrudur. Astra j için geçerli sanırım söylediklerim...Çok doğru bir noktaya değindiniz. Fakat benim corsa da bazen yakıt filltresi gm olmasına rağmen Filtron üretiyor gm için.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi