Hava ,polen.yağ filtre markası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fix00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada filtron yerli üretimdir. Filtronun gm'ye üretim yapabilecek standartta olması da ayrıca sevindirici.

Yanlış da hatırlıyor olabilirim şu anda [emoji848] ama malum siteden alıyorum parçaları genelde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Filtreleri neredeys 5-6 yıldır Bosch tercih ediyorum....

En son bakımda hava yağ ve polen filtrelerinin hepsini Mann taktırdım. 6000 km oldu sorun yaşamadım. Üzerinde GM yazması sadece daha fazla para vermenize neden olur. Kalitesi aynıdır, Mann filtre otomobil firmalarına oem üretim yapan bir firmadır. Yan sanayi kalitesiz ürünler değildir.

Mann marka kullanıyorum, GM'den bir farkını görmedim. Zaten arkadaşın dediği gibi OEM üreticidir.

düzgün bir istasyondan yakıt alıyorsanız ve iyi bir yağ kullanıyorsanız bir de km veya yıl olarak değişimini aksatmıyorsanız normal denilen markaların filtrelerini tercih edebilirsiniz. çünkü değişim yapılırken çıkan filtrelere bakıyorum hiç biri aşırı derecede kirli değil. gayet iyi durumda. ama yine de değişiyorum.

Hava.polen yağ filtresi markası olarak ne kullanıyorsunuz .Yan sanayi markalarda hangisi tavsiye edilir?
Filtron yan sanayi olarak kaliteli filtreler üretiyor. Polen filtresini aldım karbonlu gayet iyiydi. Bosch ve Mann'da kullanıyorum onlar da kaliteli filtre üreten kendini ispatlamış firmalar. Boschların sahtesi çok oluyor dikkat edin.

Ben 2011 den beri hava filtresini K&N, yağ filtresini orjinal yada bosch, polen filtresini karbonlu bosch, mazot filtresini her 10 binde gm onaylı bosch orjinal filtresini kullanıyorum.

Fitpart diye bir markanın süngerli hava filtresini taktım bugun. Buradaki sünger denen aslında elyaf sanırım. Bu malzeme hava girişini azaltıp hava yakıt oranını etkiler mi sizce? Aracım turbolu degil ama aldığım yer şaseden bakıp uyumlu dedi taktım ve cuk oturdu.

Screenshot_20200811-213723_n11com2c16cefc8208de85.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kaan.
Geri