hava yastigi isigi neden yanar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan azmobil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

azmobil

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
iyi gunler arkadasalr ben yeni geldim vede hosgeldim neyse benim sorun hava yastiginin isigi durduk yere yanmaya basladi ve oylesine duruyor.
acaba bunu nasil sondure bilirim?
araba 97 model opel vectra yarimlariniz icin simdiden tesekkurler.

hoşgeldın dostum ancak öncelıkle kendını uye arsıvınde formata uygun sekılde tanıtlamalısın ad, soyad, yaş, iş, şehiri gibi. aksı halde actıgın konu kılıtlenecektır.. kendını tanıttıktan sonra yardımcı olalım sana

astrammm' Alıntı:
hoşgeldın dostum ancak öncelıkle kendını uye arsıvınde formata uygun sekılde tanıtlamalısın ad, soyad, yaş, iş, şehiri gibi. aksı halde actıgın konu kılıtlenecektır.. kendını tanıttıktan sonra yardımcı olalım sana

+2007

tamam uye arsivine yazdim
;)

slm aramıza hoşgeldin hava yastığı ışığı soketlerde sorun olduğunda yanar en küçük temessızlık ışığı yakar tech2 cihazı ile kontrol edilmelidir.

bencede temassızlıktan dolayı dır o sorun bi baglantılara bak makinaya baglat sonrada

genelde koltuk altındakı soketlerde sorun olur.. yıkamacılar vede koltuk altına bırseyler sokusturmaya calısanlar sebep olur genelde bu arızaya.. vede bı anlık bıle olsa lamba sönmez makınaya baglanıp sıfırlanması gerekır

Bu tarz konular daha önce de açılmıştı,

Opel Vectra-B kasalarda kronik bir arızadır. Müşürlerde oluşan akım kesilmesi, oynama vb. bir durum beyine hata mesajı olarak gidiyor, akabinde de lamba yanıyor...

Bunun birçok sebebi olabilir.
Örneğin Büyük bir çukura çok sert düştüğünüzde, Koltuk ayarları ile oynarken vb.

Tabiki bunlar dışında müşürlerin BOZULMA ihtimali de vardır. TECH2 Cihazı olan bi serviste arabanızı kontrol ettirmelisiniz...

ve öneri olarak: araba çalışırken koltuk ayarları ile oynamayınız. koltuk ayarları ile oynayacaksanız, kontağı kapatın ve YUMUŞAK hamlelerle koltukla oynayın.

Bazı özel servisler müşürü LEHİM'leyerek bu sorunu aşıyor diye biliyorum. hatta bizzat kendi kullandığım arabada sürücü koltuğunun müşürünü lehimlettim, sürücü koltuğundan ogün bugündür bi şikayetim yok...

Yolcu koltuğunu da artık bilinçli bi şekilde kullandığım için(çalışırken koltuk ayarları ile kesinlikle oynattırmıyorum) bayağıdır bi sorunum yok....

Keyifli forumlar.

sanirim koltugu ayarlarken olmus peki ya sunu makinaya baglamadan nasil sondure biliriz.bizim buralarda oyle makine bilgisayar filan olan servis yok

illaki bi TECH2 li servis vardır ya...
Bi araştırın...

yoksa da hemen bi tech2 cihazı alıp, servis işine girin derim ben :)

Geri