hava yastigi isigi neden yanar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan azmobil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hava yastığı lambasının başka bir şeyi zararı olmaz ve yolda bırakmaz ancak herhangi bir kaza anında düzgün çalışması gereken hava yastığı düzgün çalışmayabilir.

arkadsim hava yastiginda olan sorun senin uzun yolda birakacagini zannetmiyorum ama ne olur olmaz sen bir servis bul ve o sorunu hallettir
sonucta ilerde hava yastaginla ilgili bir sorunun olursa bunu anlayamazsin ve basina istenmeyen kazalarda zarar gelebilir...bu sorunu ben opel aracimda olmasada baska marka aracimda yasadim goturdugum serviste hallettiler... bir baktir sondursunler ilerde basina dert alma ok

tamam tesekkur ederim Baku ye yolum duserse orda mutlaka yapdiracam

azmobil' Alıntı:
yani demek istedeiyim o kadar zamandir arabayi kullaniyoruz hava yastiginda bir sorun olmadi vede koltukla oynarken olmdugunu hatirliyorum
zannimce hava yastiginda sorun olmaz bu gune kadar olmadi.yani onun baska seylere zarari varmi.yani sorunzus uzun yolculuga cikarsam isiga gore yolda kalmazmiyim?
aynı sorunu yenı yasadım..servıs bana ışık yandığı surece kaza anında aırbag in çalısmayacagını soyledı..yanı sıradan bır ışık değil o demekki..baktırmak lazım..

uyarı ışıgı yandıgı surece ecu onu arızalı kabul eder ve kaza anında devreye girmez yani o ışık yandıgı surece airbag yok demektir. bu neden onemli bir sorun koltuk altındaki soketlere bakım yapılmalı ve arıza sılınmelidir.

Geri