havalandırma sorunu???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan reeaall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

reeaall

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar merhaba. aracımda havalandırma ve klima düğmeleri çalışıyor görünüyor (ışıkları yanıyor ve kumanda edilebiliyor) fakat herhangi bir üfleme olmuyor. yani fan çalışmıyor. bunun sebebi ne olabilir?
havalandırma fanı sigortalarını kontrol ettim sorun yok.
torpido gözünün altındaki termostat kablolarını da kontrol edeceğim. başka nereleri kontrol edebilirim ya da problemin kaynağı ne olabilir? fikirlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ynt: havalandırma sorunu???

Benim araçtada dün farkettim cızzzzzz diye ses geliyor kaloriferden çözemedim ilk kez dün oldu hemen dikkatimi çekti bir süre sonra kesildi ses havanın aşırı soğuk ve rüzgarlı olmasına vurdum bende

adRe J link' Alıntı:
Benim araçtada dün farkettim cızzzzzz diye ses geliyor kaloriferden çözemedim ilk kez dün oldu hemen dikkatimi çekti bir süre sonra kesildi ses havanın aşırı soğuk ve rüzgarlı olmasına vurdum bende

bende herhangi bir ses olmuyor. ne klima çalışıyor ne de kalorifer. sıcaklık ayarı yapılabiliyor fakat herhangi bir üfleme olmuyor kanallardan.

Klima ve kaloriferlerde genel olarak sıkıntı var sanırım okumuştum değiştirenleri falan

adRe J link' Alıntı:
Klima ve kaloriferlerde genel olarak sıkıntı var sanırım okumuştum değiştirenleri falan

değiştirdiklerinin ne olduğu konusunda bir bilginiz var mı acaba?

Geri