Hayalim olan opel vectra 2.5 v6 sport buyrun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihanbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bekliyoruz o zaman erhanım...bi ara serçal da falan denk getirirsem seni şu aslanı bi deniym merak ediyorum valla.

tamam abi kısa zamanda inş sende mi serçala takılıon :) denk gelirsek tabi kullanırsın abi kısmet ;)

bu aralar pek gitmiyorum aslında ivedikte bi yere gidiyorum ama cihaza ihtiyaç falan olursa yada ağır bakım muhtemelen ya garage ya serçal ama şu an ilk sırada garage var.:)

bu aralar pek gitmiyorum aslında ivedikte bi yere gidiyorum ama cihaza ihtiyaç falan olursa yada ağır bakım muhtemelen ya garage ya serçal ama şu an ilk sırada garage var.:)

Aslında garage ile tanışmak istiyorum övüyorlar nasıl biyer acaba bazı eksikleri var :confused:

güle güle kullan abi. birşey sorabilirmiyim, benim nedense B2 deyince aklıma difüzör geliyor:D stock tamponda difüzör gibi siyah, boyasız bölüm çok hoşuma gidiyor. sence bu senin yeni tampon ekinde egzozun olduğu bölümü siyaha boyatsan nasıl olur acaba? sadece bir fikir:D

Arka tampon ekini takan karlıkçı halilde dedi boyayalım die ne bilim bir bütün olsun die elletmedim renk tonu değişmesin die ama farların içini boyatabilirim :)

resim güzelde araba önden vauxhall arkadan opel :D :D

ewet bir düzensizlik oldu malesef işler aksi gidince söktüm zaten panjuru :(

Geri