Hayallerimdeki selektör aydınlatmasını buldum. (:

Ynt:

Abi öndeki arabaya değil bütün şehre selektör yapar bu.

Ynt: Hayallerimdeki selektör aydınlatmasını buldum. (:

1 kilometre lik mesafedeki tum sürücüler geçici körlük yaşar, dikiz aynaları kavrulur :)

DarthWider link' Alıntı:
1 kilometre lik mesafedeki tum sürücüler geçici körlük yaşar, dikiz aynaları kavrulur :)

Otomatik kararan dikiz aynaları işlevselliğini yitirir :D

hatta bu ışığı bulan çocuk kör oldu  :D

abi hiç gerek yok. kör olalım sen masrafa girme. :D

GNSpower link' Alıntı:
doğan bu sıstemı monte etmek ıcın ılk bızım arabaların uzerıne tavan barlarından satın almamız lazım ondan sonra onun uzerıne monte ederız cok şahan olur hatta şöylede olur one değıl de arkaya bakacak bu sıstem aarkedan gelen vatandaş uzunları kapatmazsa baktın kı kapatmıyor ondan sonra acıyorsun süpernovayı bırak uzunları adam kısaları kapatıp arkandan parklarla gelecek  :D

CALİBRA BG link' Alıntı:
doğan bu sıstemı monte etmek ıcın ılk bızım arabaların uzerıne tavan barlarından satın almamız lazım ondan sonra onun uzerıne monte ederız cok şahan olur hatta şöylede olur one değıl de arkaya bakacak bu sıstem aarkedan gelen vatandaş uzunları kapatmazsa baktın kı kapatmıyor ondan sonra acıyorsun süpernovayı bırak uzunları adam kısaları kapatıp arkandan parklarla gelecek  :D

O da gelecek kadar göz kaldıysa. ((:

Valla bazen aratıyorlar bu sistemi insana.

GNSpower link' Alıntı:
O da gelecek kadar göz kaldıysa. ((:

Valla bazen aratıyorlar bu sistemi insana.
harbıden bız böyle bışeyı bulamazmıyız turkıyede o ledlerın yanışı cok hoşuma gıttı benım  afl den bıle daha ıyı aydınlatıyor

Geri