Help me please

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nasıl başlık ismi

konularıma bakarken dikkatimi çekti uzun zamandır bakmıyordum bakınca gördüm.
sanane arkadaşım istediğim gibi açarım.
işine bak ben böyle açtım. küfür yok, dengesiz bi cümle yok. keyfim öyle istedi öyle açtım.
saçma sapan muhabbet yapıp insanın canını sıkmayın

Sitenin dili ingilizcemi oldu? Türkçe başlık açmak yada Türkçe konuşmaktan neden imtina ediyosunuz?

konularıma bakarken dikkatimi çekti uzun zamandır bakmıyordum bakınca gördüm. sanane arkadaşım istediğim gibi açarım.
işine bak ben böyle açtım.
küfür yok, dengesiz bi cümle yok.
keyfim öyle istedi öyle açtım.
saçma sapan muhabbet yapıp insanın canını sıkmayın.

al pacinoya katılıyorum Türkçe yazmak zor geliyor heralde...

zor gelmiyor keyfim öyle istedi

09- Tüm üyeler mesaj yazarken Türkçe' deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelidir. Forumda yazılan mesajların, internet adabına ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak küçük harflerle yazılması gerekir. İnternet adabında, sürekli büyük harflerle yazmanın hoş karşılanmadığı kabul edilmiştir. Ayrıca sohbetlere mimik katmak amacıyla kullanıma sunulan smiley simgelerinin gereksiz yere kullanılması ve gereksiz yere atılan mesajlarla mesaj kirliliği yaratılması durumunda kullanıcı uyarılacaktır.

Tabi yaklaşımda önemli,güzel bir şekilde arkadaşım konu açarken daha dikkatli olursan güzel olur kurallarda bu çercevede geçerli derseniz,gokibey de kalkıp sizene kardeşim demez :) bundan sonra daha dikkatli olur,şurada hepimiz birşeyler paylaşıyoruz kalp kırmaya degmez diye düşünüyorum iyi forumlar dostlar ... Gokibey bulursan aradığını yakışır arabana diye düşünüyorum,güzel sade ve şık bence ...

09- tüm üyeler mesaj yazarken türkçe' deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelidir. Forumda yazılan mesajların, internet adabına ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak küçük harflerle yazılması gerekir. Internet adabında, sürekli büyük harflerle yazmanın hoş karşılanmadığı kabul edilmiştir. Ayrıca sohbetlere mimik katmak amacıyla kullanıma sunulan smiley simgelerinin gereksiz yere kullanılması ve gereksiz yere atılan mesajlarla mesaj kirliliği yaratılması durumunda kullanıcı uyarılacaktır.

bunu neden yazdin ve türkçe kismini neden kirmizi ile işaretledin anlamadim.
Burda forumda türkçe yazmak zorunludur diye bi madde yok.
Türkçedeki imla kurallarina gerekli hassasiyet gösterilmelidir. Diyor.

Tabi yaklaşımda önemli,güzel bir şekilde arkadaşım konu açarken daha dikkatli olursan güzel olur kurallarda bu çercevede geçerli derseniz,gokibey de kalkıp sizene kardeşim demez :) bundan sonra daha dikkatli olur,şurada hepimiz birşeyler paylaşıyoruz kalp kırmaya degmez diye düşünüyorum iyi forumlar dostlar ... Gokibey bulursan aradığını yakışır arabana diye düşünüyorum,güzel sade ve şık bence ...

öncelikle yaklaşımınız için teşekkür ederim. yanlız deyinmek istediğim bir husu var. konu açımında dikkat etmem gereken bi husus yok. konuda da bir sıkıntı yok. yukarıda bir arkadaş madde eklemiş ama maddeyi kendiside okumadan eklemiş herhalde. madde de " tüm üyeler mesaj yazarken Türkçe deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelidir. denmiş. Konular Türkçe açılmalıdır diye bi madde yok yani. hem o anki ruh halimle ben helpme please yazmışım. türkçe yazmak zormu geldi diye yazarlarsa bende sanane işine bak gibi cümleler kurarım. insanlar ya mesaj sayısını yükseltmek için yada insanlarla polemiğe girmek için gereksiz yorumlar yapıyorlar. Bu sadece bu konu için değil çoğu konu için geçerli. dikkatimi çekiyor. Üye bir konu hakkında yardım istemiş insanlar farklı anlamsız gereksiz cevaplar veriyorlar. Hadi bundan da geçtim benden doğru şeyler yazmamı bekliyor. beklentisini türkçe yazmak zormu geldi gibi saçma bi cümle ile belirtiyor. Ben Türkçe'de yazsam böyle gereksiz cevaplar verilince insanın canı sıkılıyor.
Tekrar anlayışın için teşekkür ederim.

birde zaten forumda her bölümün bir yöneticisi var. onlar yoğun olsa bile admin var. insanlar neden kraldan fazla kralcı olur onu da çözebilmiş değilim.

Arkadaşlar biraz daha sakin olun, yine gereksiz yere kişiselleştiriyorsunuz.

konularıma bakarken dikkatimi çekti uzun zamandır bakmıyordum bakınca gördüm. sanane arkadaşım istediğim gibi açarım.
işine bak ben böyle açtım.
küfür yok, dengesiz bi cümle yok.
keyfim öyle istedi öyle açtım.
saçma sapan muhabbet yapıp insanın canını sıkmayın.
Canın sıkılsa nolacak? Okuduğunuda anlayamayan bir zavallısın belliki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri