Hepinize Çok Teşekkürler

Ynt: Hepinize Çok Teşekkürler

aracınız şimdiden hayırlı uğurlu olsun. çok özel olmasa eger ne kadara aldığınızı yazabilirmisiniz.

hepiniz sağolun arkadaslar :) evet aham şaham bi performans yok ama arac bana göre passattan daha klas ve havalı  okkk 53000 TL ye aldım  general_Dancing

Hayırlı uğurlu olsun, en güzelini yapmışsın passattan biraz daha dar yoksa herşey ağzına kadar dolu arabada.  :)yakıtı düşünmüyorsun enazından benzinli araçta ibreyi takip edemiyorsun bir yukarıda hop bir bakmışsın aşşağıda.  :) İyi günlerde kullan.

ևok sağolun abilerim :) bu arada bu alarm nasıl oluyo bu arabada vurunca öten cins mi tam bilmiyorum  ::)

AbdulSamed24 link' Alıntı:
ևok sağolun abilerim :) bu arada bu alarm nasıl oluyo bu arabada vurunca öten cins mi tam bilmiyorum  ::)

Araçtan inip çift kilit yapınca; araç sarsılırsa, kaldırılırsa, içinde hareket eden nesne - hırsızlık girişimi vs olursa alarm devreye giriyo.

alarm şu an sadece cosmo da standart. kapıları kumanda ile kilitlediniz mi direk devrede. araç kapısı bagajı yada kaputu açılırsa; araç içinde hareket varsa yada araç eğimine göre (çekiciye yüklenme vs) çalışır. darbe sensörü yok. dilenirse iç hareket sensörü devre dışı bırakılabilir.

çift kilit de sadece cosmo da var. alarmdan bağımsızdır. araç çift kilitlendiğinde kapılar cam kırılsa bile iç taraftaki kapı açma mandalları ile açılmaz.

Ek birşey söyleyeyim çok lanet bir sesi var garajda bir deneyeyim sedim apartman ayağa kalktı

hele bi gelsinde araba deneriz :)

Hayırlı olsun en kısa zamanda resimleri bekliyoruz

Geri