herkese iyi forumlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzy34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O

ozzy34

Bilgi Girilmemiş
Herkese Merhabalar,
Ben Ozan araniza Atakoy, Istanbuldan katiliyorum. Aracimi 1 subat 2012'de aldim (astra j cosmo teknik gri) ve ilk gunden beri nefret etmekteyim umarim sizinde yardimlarinizla sorunlari cozucem
herkese keyifli forumlar

Ynt: herkese iyi forumlar

Hosgeldiniz.
Neden nefret ediyorsunuz... :)

welllcommee  Dakka 1 gol 1 gibi olmasın. Nefretiniz sevgiye dönüşür burada :)

֖ncelikle aramıza hoş geldiniz.

Sorunlarınızı bizimle de paylaşırsanız elimizden geldiğince yardımcı olmaya ve yol göstermeye çalışırız.

Birçok arkadaşımız farklı farklı sorunlar yaşadı ve çözümsüz kalan problem neredeyse hiç olmadı diyebilirim.  :)

ozzy34 link' Alıntı:
Herkese Merhabalar,
Ben Ozan araniza Atakoy, Istanbuldan katiliyorum. Aracimi 1 subat 2012'de aldim (astra j cosmo teknik gri) ve ilk gunden beri nefret etmekteyim umarim sizinde yardimlarinizla sorunlari cozucem
herkese keyifli forumlar
Nefret ettiginiz arabayi neden aldinizki

Hosbulduk,
Dun aksamdan beri forumu okuyorum kronik hastalik olan disklerde sorun cikti, aracin sag tarafindan gelen cizirti sesleri var servise goturuyorum adamlarla test surusune cikiyoruz yapilicak birsey yok normal diyorlar(ozaman ben anormalim heralde),  ruzgar sesi asiri aliyor iceri , son olarakta cok hantal kaliyor ve cok yakiyor.
Bundan once scirocco ve polo gti kullandim ikiside girtlaga kadar doluydu ne bunun kadar sorun cikardilar nede bunun kadar yaktilar.

bulent_tnt link' Alıntı:
Nefret ettiginiz arabayi neden aldinizki

Daha ilk gunden sorun cikartinca insan dogal olarak soguyor . Bu arabayi almamdaki sebeb dolulugu ve 4 kapi yakisikli bir araba olmasi vede alman arabasi. Ilk gun motor ikaz isigiyla basladi sonrada gerisi gelemeye basladi.

ozzy34 link' Alıntı:
Daha ilk gunden sorun cikartinca insan dogal olarak soguyor . Bu arabayi almamdaki sebeb dolulugu ve 4 kapi yakisikli bir araba olmasi vede alman arabasi. Ilk gun motor ikaz isigiyla basladi sonrada gerisi gelemeye basladi.
Çok yaktığı zaten artık herkes tarafından bilinen bir gerçek... :)
Sesler, tıkırtılar, gıcırtılar herkesten geliyor, motor arıza ışığı çoğumuzda yanmıştır... :)
Ortada sorun yok bence, aracınızın keyfini çıkarın...
Tekrar aramıza hoşgeldiniz, her türlü aklınıza gelen veya yaşadığınız sorunu paylaşabilirsiniz ve beraberce çözüm bulmaya çalışırız... 045thumbsup

Geri