herkese iyi forumlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzy34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: herkese iyi forumlar

welllcommee aracınızın tadını cıkarın küçük sorunları kafaya takmayın :)

Yapicak baska birsey yok oyle yapmaya calisiyorum  okkk

srd link' Alıntı:
ben de 7.8. kısımdayım.
Martı Sitesindeyim.
Bnm aracım henüz gelmedi ama elimden bir şey gelirse yardımcı olmak isterim.
Ataköy bayisinde size karşı olan ilgi nasıldı? memnun kaldınız mı?
Ledler gelince sokup takma isinde yardimlarinizi beklerim

hoş geldiniz sorunlar nedir acaba?

Hosbulduk,
Diskler yamulmus onu neyseki degistirdiler. Forumda arastirdigim kadariyla astranin kronik butun hastaliklarina sahibim.
Asiri ruzgar sesi, on konsol ve tavandan gelen tikirti sesleri, bide vites topuzu soyuluyor (servise soyledim ama direk kullanici hatasi dediler yolladilar).
Sanki bagaj kismindanda ufak tefek takirtilar gelmeye basladi veya ben fazla kafayi taktim

ozzy34 link' Alıntı:
Hosbulduk,
Diskler yamulmus onu neyseki degistirdiler. Forumda arastirdigim kadariyla astranin kronik butun hastaliklarina sahibim.
Asiri ruzgar sesi, on konsol ve tavandan gelen tikirti sesleri, bide vites topuzu soyuluyor (servise soyledim ama direk kullanici hatasi dediler yolladilar).
Sanki bagaj kismindanda ufak tefek takirtilar gelmeye basladi veya ben fazla kafayi taktim
Hangi servis

opel atakoy

Hosgeldiniz. Bende aracimi temmuz 2011de odak galeriden sifir teslim aldiktan 10 gun sonra aku sorunuyla karsilasmistim. Araci sifir alinca boyle bir sorun can sikti tabiki ve devam eden surecte sifir aracimin akusunu degistirmek zorunda kalmistim elektrik kacagindan dolayi... Odak bayi onlara verdigim vekaletimi ilgisizlikten dolayi kaybetti oyuzden araci ongun kadar gec teslim almistim yine kendi ugraslarimla. Ozetle bu tarz seyler maalesef olabiliyor ve heryerde olabiliyor sizinde tahmin etceginiz gibi. Ancak ben aracimi cok seviyorum ve cokta memnunum. Sizi bu konular biraz demotive etmis ancak cozulmicek konular degil. Hayirli olsun tekrar.

ozzy34 link' Alıntı:
Ledler gelince sokup takma isinde yardimlarinizi beklerim

o konuda benim de pek bi deneyimim olmadı ama gerekli yardımı yapıcak arkadaşlar mevcut sitede  :)

Geri