Herkese merhaba.. Vectra sport 2.5i v6

Vay be ne arabaymış, özledim sportumu :(

evet aracınız gerçekten güzeldi,bence nazar değdi....

Sağlık olsun, aynen öyle :)

durumu biraz toparlayım senin jantlardan alacağım+arabayı komple boyatacağım+zender tampon alacağım :) değişik bişi olcak inşallah :) bi sabah arabanı 4 takoz üzerinde görürsen üzülme jantların bende merak etme :kop::kop:

şaka biyana bitiyorum bu jantlara :) (şimdi jantların başına bişi gelir benden falan bilirsin neme lazım :))

durumu biraz toparlayım senin jantlardan alacağım+arabayı komple boyatacağım+zender tampon alacağım :) değişik bişi olcak inşallah :) bi sabah arabanı 4 takoz üzerinde görürsen üzülme jantların bende merak etme :kop::kop:

şaka biyana bitiyorum bu jantlara :) (şimdi jantların başına bişi gelir benden falan bilirsin neme lazım :))

3-4 aya kadar satıcam gibi gözüküyo, ilk sana haber veririm merak etme :D

zender tampon nerede var? türkiyede hiç görmedim de :D

panjuru yakışıklı motoru hayvansı 10 numara makina ve mauel oluşu ayrı bişey ama bodysini beğenemedim :(

Geri