Herkese Merhaba....

Gökhan_55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
öncelikle şunu belirteyim ki; Hüsnü Bey sanırım forumun oluşturulmasında emeği geçenlerden biriside sizsizni... eline sağlık gördüğüm kadarıyla tam hayalimdeki gibi bir çalışma yapmışsınız, çok hoş olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler....

Bu arada Gökhan ben. İstanbul'da yaşıyorum. 26 yaşımdayım. 1.4 Turbo Sport sunrooflu beyaz 2011 model aracımı alalı yaklaşık 25 gün oluyor:) aynı zamanda 2010 model 1.6 Turbo Elegance insignia sahibiyim... elimden geldiğinde bilgi paylaşmaya çalışacağım...

Saygılar...

Ynt: herkese merhaba....

Hoşgeldiniz Gökhan Bey
Keyifli Forumlar ve forumda yararlı bilgiler paylaşmanız
dileğiyle

hoşbulduk:)

şu insignia fotosu acayip olmuş ya !!!  sanki kurtlar vadisi dizisinde babaların  konseyde buluşması gibi olmuş dancee

avukatakın link' Alıntı:
şu insignia fotosu acayip olmuş ya !!!   sanki kurtlar vadisi dizisinde babaların  konseyde buluşması gibi olmuş dancee

hangi insignia fotosu?

aynen katılıyorum buluşma süpermiş bi abantta bize yakışır aslında. Sn. drwaverunner'a duyurulur:)

Gökhan_55 link' Alıntı:
[quote author=avukatakın link=topic=219.msg1373#msg1373 date=1294646689]
şu insignia fotosu acayip olmuş ya !!!   sanki kurtlar vadisi dizisinde babaların  konseyde buluşması gibi olmuş dancee

hangi insignia fotosu?
[/quote]

İmzamdaki Fotodan bahsediliyor galiba :)

aynen öyle değişik bir havası var bu fotonun bide  tüm araçlar siyah olsaydı tam kurtlar vadisi  olurdu okkk

hüseyintekin link' Alıntı:
aynen katılıyorum buluşma süpermiş bi abantta bize yakışır aslında. Sn. drwaverunner'a duyurulur:)
Sn. Hüseyintekin,
Hiç merak etmeyin. Güzel bir buluşma olacak ama biraz kullanıcıların oturması açısından ve havaların düzelmesi açısından zaman istiyoruz.

Bu da benim en çok istediğim şeylerden birisi ;)

Geri