herkese merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eer_1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: herkese merhaba

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz...arkadaşların dediği gibi km'nize bağlı bu durum 10,000 yada 12,000 km çok fazla değil.
dikkat etmeniz gereken bir hususta dizel alırken fazladan para ödüyor olmanız, yaptığınız km'nin buna değmesi gerekiyor yoksa benzinde tercih edebilirsiniz.

benim kendi yapmış olduğum km hesaplarına göre 2 senede dizele vereceğim paranın farkını çıkarıyorum.
İnsan benzin istasyonuna gittiğinde tabiki benzinden daha ucuza dizel aldığına bir noktada seviniyor ama o farkıda zaten peşin vermiş oluyorsunuz.

bu yazdıklarım tamamıyla 10,000 ile 15,000 km arasındaki değerler içindir bu değerler üzerindeki km'lerde kesinlikle dizel tavsiye etmekteyim !

arkadaşlar belki yanlış yere yazıyorum kusura bakmayın daha şimdi üye oldum acemmiyim:)
bugün yeni opel astrama kavuştum...:)benim ilk aracım...müthiş bir duygu ona sahip olmak...Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin...
siyah incim benim:))

İkinizde aramıza hoşgeldiniz.

ag_tasarim link' Alıntı:
arkadaşlar belki yanlış yere yazıyorum kusura bakmayın daha şimdi üye oldum acemmiyim:)
bugün yeni opel astrama kavuştum...:)benim ilk aracım...şimdilik eşimde..umarım çarçabuk araba kullanmayı öğrenirimde eşimin elinden opelimi alırım:))))
müthiş bir duygu ona sahip olmak...Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin...
siyah incim benim:))
hoşgeldiniz :)
buraya bekliyoruz sizi
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=2.0

önce forma hosgeldiniz .istanbul söz konusu ise dizel tabiki

Hoş geldiniz, bir dizel kullanıcısı olarak tabiki 1,3 ecoflex diyorum.

Dizel ile benzinli arasındaki fiyat farkını unutmayın. Ben şuanki bütceme göre aldım gerçi iyikide almışım, uzun yolda sakin kullanımda çok az yakıt tüketiyor 1.4 T araçlarda. ama şehir içinde bi hayli fazla :)

hoşgeldin Emre:)

aracını güvenle park edebileceğin bir garajın varsa hiç durma al derim...

eğer yoksa bence bekle biraz astraya milletin gözü alışsın...

benim tazecik arabamı çizdilerde bu tip kötü sürprizlere hazırlıklı olun..

eer_1903 link' Alıntı:
istanbuldan Emre ben, henüz astram olmadı :( inşallah aranıza kabul edersiniz , 2009 model opel corsa'mı sattım şimdi inşallah astra alıcam, formu uzun zaman olmasada bayadır takip ediyorum çok güzel, bilgi paylaşımı harika şimdiden herkese kazasız günler diliyorum.
hemen kısaca yardım da talep edicem :) yılda 10000 km ile 12000 km arası yapabiliyorum bunun kesin 2500 km si memlekete Malatya ya gidiyorum diğeri istanbulda bu yüzden bi türlü karar veremedim; dizel mi? benzinli mi? alsam diye :)

yardımlarınızdan dolayı tüm arkadaşlara teşşekür ediyorum. Kararımızı dizelden yana kullandık ve siparişimizi verdik, yakında astramıza kavuşacağız inşallah herkese kazasız ve belasız günler diliyorum thnxx

Geri