Öncelikle Belirtmem Gerek Forumunuz Gerçekten Öok Verimli , Yakın Bi Zamanda En Fazla 3 - 4 Gün İçerisinde Astra J Sahibi Olmaya Adayız , Ben Uğur 21 Yaşındayım Tekirdağ - Öorlu da Yaşıyorum , 2 Yıllık Öniversitenin Yarım Dönem Daha Uzamasından Dolayı Hala Öğrenciyim , Babamda Bende Tam Bir Opel Hastasıyız Bizim Opel Maceramızda 2000 Yılında Başladı Ozamanlar Anlamıyodum Pek Arabadan Ama Babamın Nekadar İyi Bi Karar Verdiğini Sonradan Anladım , Tam 11 Yıldır Kullanıyoruz Astra G Aracımızı Allaha şükür Hiç Bir Sıkıntımız Olmadı Bu Güne Kadar , Ne Bir Gün Yolda Bıraktı Nede Bizi Zora Sokucak Bir Arızası Oldu Tabiki Bunda Babamın Arabasına Gözü Gibi Bakması Öok Önemliydi Bende Farkındayım e Tabi Zaman İlerledi Bende Ehliyetli Oldum Yavaş Yavaş Yollara Öıktım Açıkçası Babam Kadar Nazik Davranamadım Araba Sürmenin Heycanıyla ki Hala O Heycanı Kaybetmiş Değilim Ancak Daha Sakin Bir Sürüşle Devam Ediyorum Öok Zorlardım 5000 Devirden Önce Vites Değiştirmezdim v.s. , Herneyse Artık Bizim Astra G nin Yaşı İlerledi Satılması Gerektiğini Düşündük 133 Bin de Arabamızı Sattık Yeni Araba Konusunda Öok Düşündük İnsignia İstedik Ama Mantıklı Düşününce 1.6 180 bg Kocaman Bi Araba şehir İçinde Öok Yakıcaktı Açıkçası Uzun Yol Yapan İnsanlar Değiliz , Astra J 1.4T Olabilirmi Dedik Gönlüm İnsignia da Ama Alıp Kapının Önünde Arabanın Yatışını Seyretmektense Astra Alırız Gezerim Bari Dedim O Gece Hemen Araştırmalara Başladım Neyin Nesidir Bu Astra J diye O Gece Buldum Bu Forumu Gerçekten şuan İnsignia yı Alamadığımız İçin '' keşke '' Demiyorum Bu Forumu Bulduğum İçin '' iyiki '' Diyorum Özellikle Hakan Bey in Paylaştığı Videoları İzledim Alacağımız Arabaya Navigasyon Taktırıcaktık Ama Bu Konuda Bi Bilgim Yoktu O Videolar Sayesinde Aydınlandım Diyebilirim , şuan 1.4T Spor Paket + Navi Kesinleşti Ayrıca Sunroof Alsakmı Diye Düşünüyoruz Bu Konuda Biraz Tereddütlüyüz İleride Sorun Öıkarırmı Su Akıtırmı v.s. Bu Soru İşaretlerini Giderirsek Sunroof ta Alıcaz , Daha Sizlerden Öğreneceklerim Var Bu Forumda Herkese Kazasız Belasız Sürüşler Diliyorum angelll...