Herkese Merhabalar Buda Benim Küçük Kızım (Corsam):)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NsStn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
turbonun markasını bende öğrenebilir miyim?:)bende etrafta manifold baktım ama bulamadım.. yabancı sitelerde hondanın b16 motorlarının manifoldlarının uyduğunu söylemiş bir satıcı.Bir sorum olacak motoru açmadan mı turbolicaksınız? sıkıştırma oranını düşürmek lazım.etraftan duyduğum 0.5 bara kadar standart motorla sıkıntısız yürürmüş.enjektör olarakta c20xe motorunkiler uygunmuş.adam akıllı uygulama yapan yok ecotech 1.4 lere ne ülkemizde nede yurtdışında.

Daha şimdi geldim sakaryadan. Turbo işi yattı aynen söylediğiniz gibi. Sanayiideydim bu arabaya yapılmaz bu dedi ve salladı dayım:). Ergin abi turbo rüyamız başka bahara kaldı artık:( Kısmet olursa bu hafta spoonlar gelecek, ufak ufak yapım başlıyo gibi bişey. Manifold olayına gelincede sakaryadan yapabileceğim bişey olursa eğer yardımcı olmaya çalışırım.

Daha şimdi geldim sakaryadan. Turbo işi yattı aynen söylediğiniz gibi. Sanayiideydim bu arabaya yapılmaz bu dedi ve salladı dayım:). Ergin abi turbo rüyamız başka bahara kaldı artık:( Kısmet olursa bu hafta spoonlar gelecek, ufak ufak yapım başlıyo gibi bişey. Manifold olayına gelincede sakaryadan yapabileceğim bişey olursa eğer yardımcı olmaya çalışırım.

sen o turboyu orda bırakma madem almanyadan geldı al onu ordan kullarınırz ya bı ıse yarar tmm bırakma sakın spoonlar aynen siparişi verdın mı gelsın bakalım bı tak :D

Geri