herkese selam cevaplarsanız sevinirim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan frkyasar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
normal motorun calışma ısısı 90 derece düşük olursada zararlı yüksek olursada bunun icndirki termostat 100derecede acılması normal :)

frkyasar' Alıntı:
ya arkadaslar aklıma takılıo.şimdi bende astar var.bundan önce toyota corolla vardı 96 model.onda hararet gösrergesi ne yaparsam yapayım ortadaki çizgiyi geçmiodu.şimdi opelde zaten fan 100de açıomuş servis söledi denedik gerçekten öle.ama aklıma takılan yolda giderken normal şehirdışında hararet göstergesi hç oynamıo çok az oynuyo yani.neden acaba acaba fan termostattanmı kaynaklanıo.ama sehir içinde hemen çıkıo oynuop gösterge.beni aydınlatırsanız sevinirim.tesekkürler.

aslında arac nekadar sıcak olursa o kadar sorunsuz calışır cok fazla da değil tabı yuksek devirli araclarda bu dahada fazladır mesela ve zaten fark ettiysen yenı vectra ve astralarda HARARET gostergesi yoktur :D

benimkide 100 de giriyo

Arkadaslar bendede 2.0L.DTI var.Fanin calistigini daha hic görmedim ve sesini duymadim.Isyerim ile evimin arasi 15 Km.Kislari arabayi devirli kullanmazsam ibre yerinden bile oynamiyor.Ama devirli kullanirsam tabiiki ibre kalkiyor.Otoyolda ve sehir icindede hersey normal.:good:

Arkadaşlar kalöriferim iyi ısıtmıyordu malüm önümüz kış.. termostat değişti sorun çözüldü... termostat 97 C de açıyor bilgi.. Astra 98 F

Benim arabada mı ilginçlik var araba 90 da fan açıyor ve genelde 90'ı bile zor görüyorum hararet oynamıyor yerinden..Bu durum beni gayet memnun ediyor aslında:)

yeni astramda hararet göstergesi yok kafayi yiycem.adamlar mesaj vermek istemiş anladık araba güvenli hararet yapmaz ama ben huzursuzlanıyorum,zırt pırt "settings" e 10 sn basılı tutup "bc" den harareti görme gereği hissediyorum.zamanla geçicek heralde :)))

ecotec corsa b gsi 105 gibi açıyor..vectra c 1.6 95i hiç geçmedi..

selam bende corsa b 1.0 12v var 95 aciyo ama 92 sabit kaliyo yani fani hemen hemen hiq acmiyor

Geri